IVANOVIĆ SE VRATIO KUĆI: Bane dobio teren u Sremskoj Mitrovici!
Foto: Promo

Čast

IVANOVIĆ SE VRATIO KUĆI: Bane dobio teren u Sremskoj Mitrovici!

Sport -

Novi fudbalski teren u Sremskoj Mitrovici, sa veštackom travom i reflektorima, otvoren je preksinoć, a odlukom Gradske skupštine nosiće ime po srpskom rekorderu i rođenom Mitrovčaninu Branislavu Ivanoviću.

foto: Promo

Ivanović, trenutno član Zenita iz Sankt Petrburga, odigrao je 105 utakmica za reprezentaciju Srbije, a u ovom gradu napravio je prve fudbalske korake, pre nego što je preko OFK Beograda i Lokomotive iz Moskve stigao do Čelsija i postao jedan od najboljih defanzivaca na planeti.

Bane je pre dve večeri u rodnom gradu prisustvovao otvaranju terena sa svojim imenom i družio se sa naslednicima, a posle ceremonije svečanog otvaranja u kojoj je učestvovalo 120 dečaka fudbalera odigrana je revijalna utakmica.

foto: Promo

Novootvoreni teren je dimenzija 60 puta 30 metara, plus obeleženi deo od 2,5 metra sa sve četiri strane.

(Tekst je objavljen u sklopu projekta “Sremska Mitrovica – Javni interes u fokusu” finansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica – Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport. Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva)

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track