POVEDI I POBEDI! U Meridianu svaki tiket na domaću ligu možeš da naplatiš ranije!
Foto: Promo

POVEDI I POBEDI! U Meridianu svaki tiket na domaću ligu možeš da naplatiš ranije!

Sport -

Lige u regionu su u finišu prve polusezone i uskoro slede pauze - a Meridian je pravo mesto da sastaviš svoj tiket za narednih nekoliko kola. Samo ova kladionica ti daje šansu da naplatiš svoj tiket ranije i da ga naplatiš iako si pao!

Ako se kladiš na Superligu Srbije, Prvu crnogorsku ligu ili Premijer ligu BIH - dovoljno je da tvoj tim povede da bi ti pobedio! O čemu se radi?

Ako se na nekom od parova ove tri lige kladiš na 1 ili 2 - dovoljno je samo da tvoj tim povede sa 2 gola razlike da bi tvoj tiket prošao! Dakle ukoliko tvoj tim povede sa 2:0, 3:1, 4:2 itd. tiket ti je prošao bez obzira na konačan ishod meča. Ukoliko tvoj tim povede sa 2 gola razlike,a na kraju bude nerešeno ili tvoj tim izgubi - Meridian će ti svejedno isplatiti novac!

foto: Promo

Ove nedelje imamo sjajne mečeve u regionalnim ligama, a ako si već planirao da ih staviš na tiket - Meridian ti daje dodatnu šansu! Pored najboljih kvota, bonusa na broj parova i brojnih pogodnosti koje su ti na raspolaganju - sada ti je tiker prošao čim tvoj tim povede sa dva razlike!

Ukoliko se odlučiš da odigraš na vojvođanski derbi između Proletera i Spartaka, ili na južnjački duel Dinama iz Vranja i Radničkog iz Niša - šansa da dobiješ je najveća u Merdianu!

Ako smatraš da bi Mladost mogla da iznenadi Partizan ili Voždovac može da dobije Crvenu zvezdu - kvote su sjajne! A uz to ukoliko Mladost ili Voždovac povedu sa dva razlike - mogu i da izgube, a ti ćeš uzeti novac!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track