NOVOGODIŠNJI FESTIVAL NAGRADA: Samo ovde te čekaju Mercedes, Playstation 4 i mnogobrojne nagrade svakog dana!
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJI FESTIVAL NAGRADA: Samo ovde te čekaju Mercedes, Playstation 4 i mnogobrojne nagrade svakog dana!

Sport -

Nova godina je vreme za nove odluke, promene ali i za poklone i darivanje. Ali ne moraš čekati Novu godinu da bi uzeo svoj poklon u Meridianu!

Ova kladionica je rešila da sve svoje igrače, ali i one koji će to tek postati u narednim danima čitavih mesec dana obasipa poklonima! Svaki dan možeš učestvovati svakoj od deset promocija koji su spremili za tebe, a nagrade su neverovatne.

Najveća je naravno Mercedes C klase! Ko god igra tikete u Meridianu ima šansu da se u 2019. godinu uveze sa Mercedesom. Potrebno je samo da pogodiš najveću kvotu do kraja godine!

Još veći je izbor duplih sigurica, a tu je i tiket padobran. Dakle ako igraš tiket i padneš sve parove na njemu - Meridian će ti vratiti novac.

A pravi praznik za sve igrače je to što će dobiti do 50 odsto bonusa ako uplate sredstva na Meridianbet račun na jedan od mnogobrojnih mogućih načina.

Naravno da je Meridian rešio da obraduje i one koji vole da se zabave na kazinu, pa će tako svi moći da dobiju besplatne spinove, ali i ogromne cashbackove na kazinu! Kako god da okreneš dobićeš 20% nazad, a na nekim igricama princip je jasan - pola uloga daješ ti, a pola Meridian!

Još jedna sjajna nagrada koja se deli je Playstation 4, a za to je potrebno samo da se zaprati profil Meridianbeta na YouTube-u i ostavi jedan komentar.

I sve ovo imaš priliku da ostvariš SVAKOG DANA u narednih MESEC DANA! 10 promocija po tvom ukusu, jer su praznici već stigli u Meridianu!

Nova godina je stigla u Meridianu - šta ti čekaš?

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track