Najnovije vesti

159. Večiti derbi nudi 159+ kvota na kojima možeš i do MILIONSKOG DOBITKA!
Foto: Starsport©

159. Večiti derbi nudi 159+ kvota na kojima možeš i do MILIONSKOG DOBITKA!

Sport

Iako mnogi misle da je Crvena zvezda već uzela titulu, možda se varaju? Mnogi su mislili da će prethodni derbi crveno-beli lako dobiti, pa je Partizan bio bolji rival u tom meču. Sada, pred 159. Večiti derbi crno-beli imaju ogroman motiv da dokažu da su dorasli protivniku i da mogu da pobede evropsku Zvezdu!

 

Ipak igra se na stadionu "Rajko Mitić" i Zvezda je favorit pa je kvota na Partizan NEVEROVATNIH 4.20!

 

Osim ove kvote kladionica Meridian nudi i najbolju kvotu na Zvezdu, pa svi koji veruju u pobed crveno-belih će moći da dupliraju svoj ulog na tiketu! Osim toga Meridian je spremio TROCIFREN broj duplih igara kada je ovaj meč u pitanju, a tu je i konačan ishod u prvih 10 minuta. Ako misliš da će posle 10 minuta voditi Zvezda kvota je 7.00, a ukoliko Partizan bude vodio posle uvodnih 600 sekundi kvota je 10.50. Ubačena je i sasvim posebna igra za one koji vole brze opklade, a to je konačan ishod nakon 5 minuta! I tu su kvote ENORMNO VELIKE

 

Tu su i 24 duple sigurice, igre koje ti nudi samo Meridian! Od dva tipa koja izabereš dovoljno je da prođe samo jedan, pa ako odigrađ X ili 2+ tvoj tiket će proći ukoliko dođe bilo koji od ova dva tipa.

 

A za one koji vole malo drugačije igre tu je specijal! Kvote na gol glavom na meču se kreću oko 5 za oba tima, a ukoliko oba tabora zatresu mrežu udarcem glavom kvota će biti 22!

 

Specijal nudi načine da se uzme novac za samo dva minuta, a tu su i posebne opklade na Pavkova, Marina i Savića sa jedne, te Gomeša, Zakarića i Tošića sa druge strane!

 

A mnogi najviše očekuju upravo od strelaca, a to su Ričmond Boaći i Rikardo Gomeš. Obojica su već davali golove na derbijima, a Meridian ima preko 50 kvota u ponudi kada je u pitanju njihov međusobni duel!

 

Na kraju - nije zaboravljeno ni da se u nedelju igra košarkaški derbi! A kada se ta dva meča ukombinuju dobiju se kvote 3.00 i 16!

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...