ŠOK PONUDA: Derbi Milana i 10 fantastičnih preporuka koje ćeš naći samo ovde!
Foto: EPA/Filippo Venezia, EPA/Matteo Bazzi

ŠOK PONUDA: Derbi Milana i 10 fantastičnih preporuka koje ćeš naći samo ovde!

Sport -

Posle nekoliko sezona u kojima tavore, Inter i Milan su konačno došli do pozicije da se bore za mesta u vrhu italijanskog fudbala. Sada zauzimaju treće i četvrto mesto u Seriji A i baš zbog toga ovaj milanski derbi deluje kao najvažniji u prethodnih nekoliko godina.

Trenutno Milan ima 51 bod i treći je na tabeli, dok četvrti Inter ima bod manje. Otkako je Kšištof Pjontek stigao u Milan ovaj tim nema poraz, а taj niz traje od starta godine. Sa druge strane Inter posle eliminacije od strane Ajntrahta želi da se iskupi svojim navijačima. A ovo je prilika za sjajan tiket - jer je kladionica Meridian spremila 10 NEVERTOVATNIH KVOTA! http://bit.ly/2Uzcr70

1) 2+ golova u prvom poluvremenu - kvota 3.31

Oba tima imaju sjajan napad, a ukoliko Inter reaktivira Ikardija za ovaj meč moguće je da ćemo od starta videti goleadu.

2) Po gol u oba poluvremena

Ukoliko Milan postigne po gol u oba poluvremena kvota je 3.93, a ukoliko to za nogom pođe igračima Intera kvota je čak i veća - 4.75.

3) Potpuno novi tip prelaza!

Tu su kvote na standardne prelaze, ali novi prelazi koje je uveo Meridian daju kvote na igru daje gol - kraj. To znači da 1-1 znači da će Milan dati prvi gol i pobediti na kraju meča, dok je rezultat na poluvremenu nebitan. http://bit.ly/2Uzcr70

4) Nove duple šanse!

Ukoliko hoćeš da odigraš 1X ili X2, to sada možeš i kada su u pitanju oba poluvremena! Dakle ukoliko odigraš 1 ili 2 u prvom poluvremenu dobićeš OGROMNU kvotu!

5) Vreme prvog gola 28+, kvota 2.07

Ukoliko strelci malo sačekaju pa ne zatresu mrežu u prvih 28 minuta meča dupliraćeš svoj ulog u Meridianu!

6) Duple opklade!

Ukombinuj pobedu nekog od timova sa potpunom goleadom - 4+ ili 5+! Ukombinuj neku duplu šansu sa brojem golova ili se kladi da neće doći dvojka, a da će biti 3+! Sve što ti padne na pamet možeš ovde naći!

7) Duple sigurice!

Preko 20 tipova u kojima je od dva tipa na koja se kladiš dovoljno da pogodiš jedan i tvoj tiket će proći! http://bit.ly/2Uzcr70

8) Tačan rezultat!

1:0 za Milan daje kvotu 7.55, a 1:0 za Inter kvotu 8.50! Svi tačni rezultati će ti dobro napuniti džep, naravno ukoliko pogodiš pravi!

9) Tačan broj golova

3 gola ti daju kvotu 4.25, četiri pogotka biće dovoljni za kvotu 7.00, a pet komada u obe mreže će ti 13 puta uvećati ulog!

10) Konačan ishod 10 minuta

Ukoliko Milan povede - osam puta ćeš uvećati svoj ulog. Ukoliko to uradi Inter isplatiće ti se desetostruko!

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track