POGLEDAJTE Urnebesni Edin i legenda Pešić - Srbija osvaja SP
Foto: Printscreen

POGLEDAJTE Urnebesni Edin i legenda Pešić - Srbija osvaja SP

Sport -

Srbija osvaja Svetsko prvenstvo! Ako legendarni Svetislav Pešić nešto kaže, onda mu treba verovati.

Srbija osvaja Svetsko - Meridian daje najveću kvotu! Svetislav Pešić veruje u zlato novih "plavih" i pored toga pokazuje ljudsku veličinu!

Trofejni košarkaški stručnjak i Meridian zajedno pobeđuju i pogađaju na terenu, ali i u Meridian kladionicama.

Kako nemati poverenja u reči legendarnog Pešića, poslednjeg selektora sa kojim je reprezentacija osvojila Svetsko prvenstvo.

Čuveni Indijanapolis i 2002. godina zauvek će ostati urezani ljubiteljima košarke, prepričavaće se generacijama, a Pešić veruje u epsku priču u režiji novih asova.

- Srbija osvaja Svetsko prvenstvo - samouvereno izgovara Pešić dok uplaćuje upravo taj tiket u Meridian kladionici.

Zato vam Meridian daje i najveću kvotu da će košarkaši Srbije osvojiti zlatnu medalju na Mundobasketu u Kini - 7.50!

Ako i vi verujete u uspeh naše reprezentacije, onda možete baš lepo i da zaradite. Na primer, na uloženih 1.000 dinara dobitak je čak 7.500.

I to nije sve... Gledajte SP na najboljem mestu u Meridian kladionicama, kako bi ti najbolje kvote bila nadohvat ruke. A, možda sretnete i popularnog Karija.

Odavno je poznato da je Svetislav Pešić rođeni šampion, teško je i nabrojati šta je sve osvojio. O njegovog trenerskoj veličini govori i to da će 70. rođendan dočekati na klupi Barselone, a o ljudskoj to što je ceo honorar donirao u humanitarne svrhe.

Sa zadovoljstvom je prihvatio poziv Meridiana i onda celu sumu prosledio onima kojima je najpotrebnija.

- Iz svlačionice za tri poena, ideeee - uzvikuje komentator Edin Avdić u reklamnom spotu, a Pešić pogađa i "preko ruke" u svom stilu. I njihovo neobavezno ćaskanje pokazuje onaj šmek borbe ispod obruča...

'Ajmo da se snovi o najsjajnijem odličju pretvore u javu, ajde da Srbiju vidimo na najvišem stepeniku pobedničkog postolja 15. septembra, i kada svi zajedno da verujemo, onda Meridian daje najbolju kvotu da Srbija osvaja Svetsko!

"Ajmo, ajde, mi smo zemlja košarke, koja rađa legende. Ajmo, ajde, borba, nema predaje, tako se pobeđuje".

Sitno se broji do početka košarkaškog Svetskog prvenstva u Kini. Zato imajte na umu: Srbija osvaja Svetsko - kvota 7.50!

Foto: Printscreen/Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track