WIND SPORT ĆE BITI FABRIKA IGRAČA! Pančevo prepoznaje šampione
Foto: Wind Sport

WIND SPORT ĆE BITI FABRIKA IGRAČA! Pančevo prepoznaje šampione

Sport -

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo šampionsku budućnost.

Vaterpolo klub Wind sport nakon druge utakmkce u prvoj B ligi, predstavio je seniorski tim.

foto: Wind Sport

Tom prilikom sportski direktor kluba Igor Milanović: "Kao sportski direktor vaterpolo kluba Wind sport mogu slobodno reći da smo od samog početka negovali ideju da se već druge godine postojanja kluba oformi seniorski tim koji ce u sastavu imati našu decu i vući decu iz mlađih kategorija.

Veliki rad, trud i napor su uloženi da klub posle godinu dana ima već tri mlađe takmičarke kategorije a, sada i prvi tim. Vaterpolo je nacionalni sport i sport u kome smo svetski sampioni, radimo na tome da tako i ostane. Deci u klubu su omogućeni najbolji uslovi, treneri i sredstva za rad. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to - kaže Milanović i dodaje da je ovo tek početak jednog velikog kluba.

Trener seniorske ekipe, Ivan Jeftic, takođe je uputio reci podrske prvom timu: " Ubedljivo smo najmlađa ekipa u ligi i sa nasim zajedničkim snagama idemo dalje!

foto: Wind Sport

Ovo je lepa i retka sportska prica i to ne samo u vaterpolu već i u samom sportu u Srbiji, gde su vrhunski igraci i legende stvorili jedan uzoran klub i tim. Wind Sport ce biti fabrika igraca! Zahvalio bih se predsedniku kluba Vladimiru Popoviću i direktoru kluba Nikoli Rađenu na ukazanoj prilici da budem deo tima! "

(Promo - tekst / Foto:Wind Sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track