OD NJIH ĆE SRCE DA VAM ZASTANE: Sportistkinje od kojih ne možete da odvojite oči! Za njih se mora navijati FOTO

PRIRODNA LEPOTA

OD NJIH ĆE SRCE DA VAM ZASTANE: Sportistkinje od kojih ne možete da odvojite oči! Za njih se mora navijati FOTO

Sport -

Sport je toliko popularan ponajviše zahvaljujući navijačkom opredeljenju, odnosno onom uzbuđenju koje osećate dok silno želite da neko da gol ili koš, da potrči i zapliva brže, da bude jači, da skoči dalje...

Ali ženski sport ima još jednu karakteristiku zbog koje ima brojnu publiku. Sportistkinje uglavnom izgledaju feonemalno, neke su prave seks bombe, neke su prelepe "devojke iz komšiluka", a svima je zajedničko da prosto lepe poglede na sebe. Nije lako odvojiti oči od takve lepote dok vam pritisak skače, a srce preskače. Pa onda navijate još glasnije i bolje kako biste imali priliku da i u nastavku nekog takmičenja uživate u dostignućima (i izgledu) sportistkinja koje su vam zapale za oko. Nije bilo nimalo lako napraviti izbor lepotica kojih ćemo se prisetiti u vreme kada takmičenja nema, ali smo nekako uspeli. Naravno, radi se o isključivo ličnom doživljaju i izboru.

10. Anastasija Lupova - Nažalost nemamo često priliku (gotovo nikad, da budemo precizni) da gledamo nadmetanje u bilijaru, posebno ne ženskom, ali zbog Anastasije bi mnogi rado gledali u šarene loptice ceo dan.

9. Ana Sidorova - Interesovanje za karling mnogo je poraslo kada se na ledu pojavila ženska reprezentacija Rusije predvođena Anom. Još kad su napravile kalendar bez ijedne krpice na sebi...

8. Mišel Vi - Hitni lopticu u rupicu, realno nije baš zanimljivo za gledanje na TV. Ukoliko na redu za udaranje nije Mišel. U tom slučaju i golfu se može uživati. A i priroda je predivna.

7. Gabrijela Sabatini - Tenis ne bi bio to što jeste da nije bilo čuvene Argentinke. Izvorna južnoamerička lepota bila je pravi melem za oči, a fotografije koje često obajvljuje pokazuju i da joj godine ne mogu ništa.

6. Alisa Manjonok - prava je šteta što je odlučila da okonča odbojkašku karijeru, pa ćemo lepu Ruskinju ubuduće gledati samo u ulozi modela.

Na prvih pet mesta vođeni patriotskim razlozima, ali samo u prihvaltjivim merama, svrstali smo srpske sportistkinje.

5. Sanja Damnjanović-Vujović - Baš smo hteli da i rukomet bude zastupljen, pa smo posle mnogo muke i razmišljanja na prvo mesto stavili lepu Zemunku. A ne bismo pogrešili ni da je neka druga igračica bila na listi.

foto: TANJUG

4. Stefana Veljković - Savršen osmeh i onaj luckasti način radovanja, pa čak i suze radosnice, ma našoj odbojkašici jednostavno sve savršeno pristaje.

foto: Nebojša Mandić

3. Ivana Španović - Možemo slobodno da kažemo da nema lepše, zgodnije, pa ni bolje skakačice udalj od naše šampionke. Svaki njen skok je pravi praznik.

foto: Luka Šarac

2. Ana Ivanović - Naša verzija Gabrijele Sabatini. Njeno "Ajdeee" baš nedostaje otkako je odlučila da završi tenisku karijeru.

foto: Profimedia

1. Milica Mandić - E kad se naša Mica smeje, svet staje. A kad stavi onu kacigu i pogleda svojim plavim očima, nijednoj rivalki nije lako. Olimpijska šampionka je i naša šampionka.

Uživajte! Mi svakako jesmo birajući fotografije za ovaj tekst.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track