OVAJ CRNI PETAK JE DRUGAČIJI, IMA NEŠTO VAŽNIJE OD POPUSTA
Foto: Shutterstock

OVAJ CRNI PETAK JE DRUGAČIJI, IMA NEŠTO VAŽNIJE OD POPUSTA

Sport -

Gužve, redovi i masovna okupljanja nikako nisu u modi, a evo koji je bonus za one koji ostanu kod kuće.

Da li je crni petak i ove godine praznik šopinga? Srećan dan za kupovinu svima koji slave, ali masovna okupljanja nikako nisu u modi. Prodavci proširuju akcije na ceo vikend, pa i na ceo mesec, kako bi se izbegle gužve, ali internet kupovina je mnogo sigurniji način da se ugrabe popusti. Možda je najbolje da se ovaj Black Friday, drugačiji od svih prethodnih, obeleži na drugačiji način?

Ovog petka je bolje podsetiti da je širom planete u toku 16 dana aktivizma za podizanje svesti o nasilju nad ženama.

Crni petak je i usred trodnevne žalosti u Argentini i celom fudbalskom svetu, koji ispraća Maradonu. Mnogima nije do šoping groznice, ovih dana masovno se šeruju samo Dijegovi driblinzi, gol Englezima rukom i priče iz burnog života boga fudbala.

Black Friday je usred pandemije, pa trgovci apeluju da se ne stvaraju gužve i da se kupovina obavi preko interneta.

Ono što na vebu može da unese malo vedrine u danu koga nazivaju crnim je SuperLucky six igra, koja nudi nešto bolje od popusta – bonuse za klađenje! Tokom celog 27. novembra, Mozzart Lucky Super 6 igra donosi priliku za bonuse u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara.

U onlajn takmičenju učestvuju tiketi „Mozzart Lucky Super 6“ sa svim pogođenim kuglicama, među kojima je i broj „27“, a igrač koji ima tiket sa najvećom dobitnom kvotom dobiće bonus za klađenje od 50.000 dinara. Drugoplasirani dobija 20.000, a treće mesto donosi bonus za klađenje od 10.000 dinara.

Umesto popusta, pojuri bonuse!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track