Mozzart daje najveće kvote na svetu: Seltik 1,72, Čelsi 1,65, PSŽ 1,45!
Foto: Profimedia

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Seltik 1,72, Čelsi 1,65, PSŽ 1,45!

Sport -

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove subote bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

SELTIK - LIVINGSTON (SUBOTA, 16.00), KEC 1,72

Gotovo je izvesno da se ove sezone prekida Seltikova dinastija. Rendžers je pobegao na čak 21 bod razlike, pa čak i to što zeleno-beli imaju tri utakmice manje ne unosi neophodnu dozu optimizma braniocu titule. Povrh svega, posle poraza u Old Firmu Seltik je remizirao kod kuće sa Hibernijanom, a danas ga očekuje domaćinstvo protiv Livingstona, koji je u najboljoj formi u Škotskoj. Računajući i Liga kup, Livi je nanizao osam pobeda. Ipak, kako se Seltiku drma čak i vicešampionska pozicija, i kako se ne dešava često da veže tri meča bez pobede u ligi, jasno je da će neko morati da plati ceh za verovatni gubitak titule.

FULAM - ČELSI (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,65

Fulam u poslednjih pet rundi konstantno igra nerešeno. Ipak, večeras ga očekuje mali londonski okršaj sa Čelsijem, kojeg nije uspeo da pobedi na proteklih 19 dvoboja i mahom je poražen izlazio iz tih duela. Plavci su trenutno "šareni" po pitanju forme, u prošlom kolu su izgubili od Mančester Sitija, pa će ova utakmica za Čelsi da bude prilika za "vađenje" i skidanje pritiska sa pleća trenera Frenka Lapmarda.

ANŽE - PSŽ (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,45

Parižanima se vratio Nejmar. Bez obzira na izuzetno jak sastav finalista Lige šampiona je s Brazilcem neizmerno jači. Za očekivati je da to na svojoj koži oseti Anže, koji večeras dočekuje Svece u sklopu 20. kola Lige 1, iako su oni i ove sezone i te kako solidni. Trenutno su sedmoplasirani, a u minule tri utakmice imaju dve impresivne pobede nad Marseljom i Lilom u gostima. PSŽ u prvenstvu još nije uspostavio uobičajenu dominaciju, ali se očekuje da pod palicom novog trenera Maurisija Poketina krene u žetvu bodova.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track