OFANZIVNI SKOK ZA HUMANOST! MOZZART I KK PARTIZAN POMAŽU NEZBRINUTOJ DECI
Foto: KK Partizan

OFANZIVNI SKOK ZA HUMANOST! MOZZART I KK PARTIZAN POMAŽU NEZBRINUTOJ DECI

Sport -

Mladi košarkaš Nikola Radovanović: Ova akcija će nam biti dodatni motiv da budemo još bolji u ovom segmentu igre

Zaštitni znak mladih crno-belih košarkaša je ofanzivni skok, a kompanije Mozzart – igra na humanost! Lider u priređivanju igara na sreću asistiraće Košarkaškom klubu Partizan u akciji za pomoć nezbrinutoj deci - svaki ofanzivni skok igrača juniorskog i kadetskog tima ove sezone vrednuje se sa 200 dinara.

Od početka šampionata, prikupljeno je oko 90.000 dinara, a taj iznos se će rasti sa svakom novom „ofanzivom“, uz pomoć Mozzarta.

Svi ljubitelji košarke znaju da se nivo borbenosti jedne ekipe najčešće ogleda kroz igru u odbrani i posebno kroz skok u napadu. Zbog toga smo došli na ideju da svaki ofanzivni skok naših kadeta i juniora nagradimo novčanim iznosom koji ćemo zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa kompanijom Mozzart donirati u humanitarne svrhe. Do sada je prikupljeno blizu 90.000 dinara, a verujemo da će do kraja sezone biti još mnogo više. KK Partizan već više od dve decenije sarađuje sa domovima koji brinu o deci i omladini bez roditeljskog staranja, pa će nam biti drago da prikupljeni novac na kraju takmičarske sezone i ovog puta usmerimo ka njima - izjavio je Ivan Ivković, PR menadžer KK Partizan.

mozzart
foto: KK Partizan

Za borbene momke u crno-belom, ovaj parametar je više od obične statistike. Pogotovo zbog humanitarnog karaktera akcije.

Ofanzivni skok ti daje novu šansu posle promašaja. To je nešto dodatno, nešto što često pravi razliku u jednoj utakmici. Ova akcija će nam biti dodatan motiv da u tom segmentu igre budemo još bolji, a ujedno i da na taj način pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ko zna, možda baš iz nekog skoka u napadu dođemo do pobede u najvažnijim utakmicama sezone koje nas tek očekuju - rekao je Nikola Radovanović, mladi košarkaš Partizana koji se često priključuje i prvom timu.

Kompanija Mozzart kroz svoju društveno odgovornu misiju kontinuirano pomaže domove za nezbrinutu decu, najčešće kroz akciju Humanitarni tiket u podne. Zato je rado podržala i “ofanzivu” trofejnog srpskog kluba.

Hvala mnogo našim prijateljima iz KK Partizan, ovo je pravi primer kako timskom igrom možemo da napravimo velike akcije i pomogemo onima kojima je to preko potrebno. Navijaćemo za mlade momke da ostvare što više ofanzivnih skokova, kako bi iznos donacije na kraju sezone bio što veći – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u Mozzartu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track