Taksista iz Rakovice neočekivano ušao u KLUB MILIONERA
Foto: Promo

Taksista iz Rakovice neočekivano ušao u KLUB MILIONERA

Sport -

“Život drame režira” često je krilatica kojom opisujemo neverovatan splet okolnosti. Ova priča na prvi pogled zaista deluje kao nešto što svakako spada pod pomenutu narodnu izreku.

Za Dragana P. iz Rakovice dan je počeo kao i svaki drugi. Krenuo je na posao ne sluteći da će se kući vratiti sa 13 miliona dinara. Dragan je taksista i u okviru svoje svakodnevne rutine on se sa prijateljima nalazi na piću u lokalu Balkan Beta, gde zajedno prelaze svakodnevne teme i ponekad odigraju slot. Ono što je tog dana bilo drugačije je to što je džekpot BALKAN MILIONS bio u zoni, što zapravo znači da samo što nije dodeljen nekom od igrača na slotu bez obzira koju igru igraju. Dragan nije pročitao mail od Balkan Beta u kome mu je javljeno da je džekpot u zoni pa tako i nije došao planski po svoj dobitak.

Balkan Bet
foto: Promo

Međutim, da li se zaista ovde desilo nešto neverovatno?

Balkan Bet je samo kroz džekpotove ove godine svojim igračima podelio više od 100 miliona dinara. Klub milionera koji su osvajali BALKAN MILIONS je sve veći imajući u vidu da je Dragan treći dobitnik za godinu dana, i da je do sada podeljeno više od 40 miliona dinara.

Kada se sve ovo uzme u obzir jasno je da ovde nije bilo nikakvog spleta neverovatnih okolnosti već čist pun pogodak u izboru mesta za druženje.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja