BetOle Instagram – Revolucija na digitalnom nebu Srbije - ZAPRATI I TI
Foto: Promo

BetOle Instagram – Revolucija na digitalnom nebu Srbije - ZAPRATI I TI

Sport -

Da li si čuo da neka kladionica svakog dana poklanja freebet bonuse i to bez ikakvih uslova

Nisi?!

To onda znači da ne pratiš BetOle Instagram stranicu!

Ispravi svoj „propust“ već sada i pridruži se najboljoj online zajednici koju čine samo pravi ljubitelji sporta i sportskog klađenja.

Zašto baš BetOle?

BetOle kladionica je za vrlo kratko vreme privukla veliki broj igrača i pozicionirala se na kladioničarskom nebu Srbije kao izuzetno pouzdana i sigurna online kompanija, uvek na usluzi svojim korisnicima.

Ono što BetOle posebno neguje jeste prijateljski pristup prema svojim igračima, stvarajući tako odnos pun poverenja i međusobnog poštovanja. Svaki igrač je vredan i svakom se posvećuje posebna pažnja, bilo da je u pitanju komunikacija putem zvaničnog mejla, live chat-a ili društvenih mreža.

Proces registracije na sajtu betole.com je veoma jednostavan, a nakon što uplatite prvi depozit, automatski dobijate BONUS DOBRODOŠLICE, koji iznosi 100% od vrednosti uplaćenog depozita, a može biti i do 10.000 dinara.

To je način na koji vam BetOle online kladionica poručuje da ste dobrodošli i zahvaljuje vam se što ste postali deo ekipe.

Zbog čega je BetOle instagram najbolja kladioničarska stranica?

Odgovor na ovo pitanje je veoma jednostavan – zato što su drugačiji od drugih.

Na BetOle instagramu nećeš biti spamovan kladioničarskim ponudama, kvotama i promo materijalom.

Naprotiv!

Moći ćeš da uživaš u najboljem sportskom sadržaju sa fokusom na sportske zanimljivosti, ali i u brojnim interaktivnim igricama, pitalicama i drugim pogađalicama koje ti svakog dana mogu doneti vredne freebet bonuse bez uslova.

Admini BetOle Instagram profila se trude da kreiraju prijatnu i veselu atmosferu i stvore kompaktnu zajednicu punu međusobnog poštovanja i poverenja. Odnos sa pratiocima i igračima je krajnje drugarski, a komunikacija se odvija gotovo 24 sata, što kroz komentare, što kroz privatne poruke.

Freebet bonusi na BetOle Instagramu

Kao što smo već rekli, na Instagram stranici igrači SVAKODNEVNO imaju mogućnost da osvoje vredne freebet bonuse, BEZ USLOVA. Freebet-ovi i besplatni spinovi se mogu osvojiti putem kvizova, pitalica, igrica, ali i tipovanja na različite sportske događaje.

Ponedeljkom je na programu kviz #MondayMotivation, sredom je tu enigmatska igrica #GamingWednesday, a petkom #PrognozaPetkom sa nagradnim fondom od 10.000 rsd freebet-a, koji može biti i znatno veći ukoliko prethodne sedmice ne bude pogodaka.

Svakog četvrtka organizuje se i kazino freebet, a nagrade su besplatni spinovi za slot igre na sajtu betole.com.

Za ljubitelje Formule 1 i MotoGP-a organizovan je i BetOle Grand Prix, gde se svakog trkačkog vikenda tipuje na plasman vozača, sa ciljem da se prikupe fantazi poeni koji će na kraju ova dva šampionata odrediti dobitnike vrednih freebet bonusa.

Popularna akcija na BetOle instagram profilu jeste i #AdminNaDan, koja omogućava pratiocima da pošalju zanimljivu sportsku priču, a za svaki sakupljeni lajk autoru priče se uplaćuje po 10 rsd freebet-a! Na taj način pratioci mogu sakupiti i do 10.000 rsd freebet bonusa.

Osim toga, svaki značajan sportski događaj isprati se tipsterskim giveaway-em, gde najbolji prognozeri bivaju nagrađeni vrednim freebet dobicima.

Zaprati i ti BetOle Instagram stranicu

Ne moraš nam verovati na reč – zaprati BetOle Instagram stranicu i sam se uveri.

Pridruži se ekipi najvećih ljubitelja sporta i najboljih kladioničara u zemlji.

Dobrodošao si!

Zašto ti igraš?

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track