Doživite Evropsko prvenstvo u domu na vrhunski način
Foto: Promo

Doživite Evropsko prvenstvo u domu na vrhunski način

Sport -

Ljubitelji fudbala konačno su dočekali dugoočekivano Evropsko prvenstvo koje danas premijerno počinje sa prikazivanjem i okupiće veliki broj zaljubljenika u ovaj sport. Kako će se evropske reprezentacije snaći ove fudbalske sezone neki će saznati na jednom od stadiona gde prisustvo bude moguće, ali većina iz udobnosti svog doma, na velikom ekranu pod vredim nebom ili negde drugo. Istinski ljubitelji fudbala za prenos svake utakmice pridaju veliki značaj kvalitetu slike na ekranu, kao i celokupnom doživljaju. Savremena tehnologija nam je omogućila da sadržaj koji pratimo zaista bude verno prikazan, do te mere da se osećamo kao da smo deo te priče, atmosfere i euforije. Ako spadate u ovu grupu gledalaca, želite da vam utakmice dugo ostanu u sećanju, a da se ne osećate loše ukoliko nemate priliku da odete na stadion, sada imate mogućnost da u sopstvenom domu ostvarite vrhunski doživljaj!

Kompanija Hisense, koja važi za jednog od najboljih predstavnika odličnog kvaliteta za korektnu cenu na našem tržištu, u svom asortimanu nudi ULED seriju U7 i U8 televizora i neprikosnoveni Laser televizor koji svaku sliku pretvara u još bolju, dinamičniju i jasniju.

Hisense
foto: Promo

Hisense U7 i U8 ULED serija televizora: pretvaraju TVoj dom u TVoj stadion

Kao zvaničan partner ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, Hisense svojom najboljom serijom ULED televizora, U7 i U8, garantuje neverovatnu atmosferu u domu koja će vas odvesti u potpuno drugu dimenziju. U skladu sa tim, a prema rečima Hisense-a, TVoj dom postaje TVoj stadion!

Šta je zapravo ULED i kako vaše iskustvo gledanja utakmice pretvara u nesvakidašnje? ULED je jedinstvena tehnologija koju je napravio Hisense sa ciljem da stvori tehnologiju koja će pružiti vanserijski kvalitet slike. Hisense ULED televizori prikazuju izvrsne, detaljne i realistične kadrove koristeći kombinovane, napredne Hisense tehnologije upravljanja pozadinskim osvetljenjem i bojama, zajedno sa grupom moćnih algoritama. ULED tehnologija nadograđuje kvalitet slike na još viši nivo sa verodostojnim bojama, vrhunskim kontrastom, kristalno jasnim pokretima i preciznim detaljima.

Hisense U7 i U8 televizori poseduju upravo ovu tehnologiju kojom vam omogućavaju neverovatan doživljaj tokom gledanja utakmica. Ovi televizori dolaze u više dimenzija – U7 u 50, 55 i 65 inča, dok je U8 dostupan u dimenzijama od 55 i 65 inča, pa se lako uklapaju u svaku sobu i prostoriju.

Pored neverovatnih performansi, ono što ove televizore posebno izdvaja jeste sports mode koji može da se aktivira kada je fudbalska utakmica na programu, čime omogućava fluidan prikaz trčanja i drugih pokreta. Uz vrhunske Dolby Atmos® Immersive Sound zvučnike koje poseduju, svaki šum, trčanje, šutiranje lopte i davanje gola na stadionu osetićete upravo u prostoriji u kojoj se nalazite.

Hisense Laser TV: Ekran od 100 inča za nikad bolji doživljaj fudbala

Kada je reč o kategoriji Hisense televizora, Laser spada u grupu najimpresivnijih uređaja u tehnološkom smislu. Neverovatan ekran od čak 100 inča stvara nadrealno iskustvo u 4K rezoluciji. Konzola za ultra kratki domet koja se postavlja ispod ekrana može da projektuje sliku na samo 28,7cm od zida, čime se postiže veća prirodnost slike.

Visoki dinamički raspon stvara dubinu, istančane detalje i živopisne boje, dok X-Fusion ™ izvor laserskog svetla, karakterističan samo za ovaj televizor, izoštrava sliku i sprečava neprirodno raspršivanje svetlosti.

Ovaj televizor jedinstven je na tržištu po specifikacijama, kvalitetu, veličini i osećaju koji pruža tokom gledanja sportskih mečeva i drugog sadržaja.

Sedam godina garancije na Hisense televizore

U susret Evropskom prvenstvu, Hisense je svojim kupcima omogućio 7 godina garancije na sve televizore. Ukoliko se odlučite za kupovinu novog U7, U8, Laser ili nekog drugog televizora iz asortimana, do 31.07.2021. ostvarujete produženu garanciju od 7 godina.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track