RADUJ SE SRBIJO! Rekordnih devet olimpijskih medalja i MILIONSKA DONACIJA kompanije Meridian
Foto: Profimedia

RADUJ SE SRBIJO! Rekordnih devet olimpijskih medalja i MILIONSKA DONACIJA kompanije Meridian

Sport -

Srbija je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila devet medalja, kompanija Meridian je svaku nagradila sa 100.000 RSD i tako ukupno donirala 900.000 RSD u humanitarne svrhe

Zavesa na 32. Olimpijske igre je od strane srpskog nacionalnog tima spuštena i to na najlepši mogući način – Srbija je odbranila zlato iz Rija i postala najuspešnija vaterpolo reprezentacija na svetu!

Zlatni “delfini” su u najemotivnijem meču “potopili” reprezentaciju Grčke i sa ponosom našoj zemlji doneli treće zlato iz Tokija, a ukupno devetu medalju!

Ranije tokom dana i odbojkašice su nas obradovale – u meču protiv Južne Koreje su bile ubedljive i zasluženo osvojile bronzu.

Dve medalje danas povećale su i donacije kompanije Meridian, koja je za svaku osvojenu medalju davala 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE, a semafor kaže da je to ukupna cifra od 900.000 DINARA!

Ove Igre su definitivno imale i motiv više – uz podršku našim reprezentativcima, svi zajedno smo uspeli da učinimo i humanu stvar, pa će regionalni lider u industriji igara na sreću pružiti pomoć onome kome je to najpotrebnije.

Nije tajna da je Meridian izuzetno društveno odgovorna kompanija, a ovog puta zaista pomera granice.

Naravno, u tome veliku ulogu odigrali i srpski sportisti, a sve je krenulo sa Damirom Mikecom. Podsetimo, Mikec je već na startu Igara “upucao“ srebrnu medalju i tako u našu zajedničku “kasu“ ubacio 100.000 RSD.

Nakon toga, medalje su se ređale. Najpre je Tijana Bogdanović “tukla“ protivnicu u borbi za bronzu u tekvondou, a onda je Milica Mandić novom zlatnom olimpjskom medaljom završila briljantnu karijeru.

Basketaši Srbije su takođe obradovali naciju i doneli bronzu. Važno je napomenuti da su to uradili na svom debiju, a verujemo da će u Parizu biti još sjajnije odličje. Usledio je koji dan “pauze“, pa su se naši sportisti vratili u pobednički ritam.

Najpre je Milenko Sebić “upucao“ još jednu bronzu, a onda je Zurab Datunašvili preko repasaža stigao do bronze i u Meridianu prebacio preko pola miliona dinara.

Međutim, tu se šampionski niz nije zaustavio! Petak nam je doneo još radosti – fantastična Jovana Preković je debitovala na Olimpijskim igrama i Srbiji obezbedila novu zlatnu medelju!

Za ponos čitave nacije i dopunu Meridianove “kase“.

Danas, kada se Olimpijske igre završavaju bronza odbojkašica i zlato vaterpolista došlo je u najlepšem trenutku – Srbija je na Igrama u Tokiju osvojila ukupno devet medalja, a Meridian donacije povećao na 900.000 DINARA!

BRAVO!

PREUZMI POKLON TIKET

Kladionica Meridian novim korisnicima poklanja tiket po izboru u vrednosti od 500 RSD, a tu je i čak 200% BONUSA na uplatu prvog i drugog depozita. Registrujte se već danas – klikom OVDE i preuzmite vrhunske bonuse i to – BEZ USLOVA.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track