VAKCINIŠI SE I POMOZI MALOJ VANJI: FSS, grad i Mozzart u humanitarnoj akciji uoči meča “orlova”!
Foto: Profimedia

VAKCINIŠI SE I POMOZI MALOJ VANJI: FSS, grad i Mozzart u humanitarnoj akciji uoči meča “orlova”!

Sport -

Svako ko primi vakcinu na punktu kod stadiona 4. septembra, dobija kartu za utakmicu protiv Luksemburga i ulazi u igru za vredne nagrade, a Mozzart za svakog vakcinisanog donira 5.000 dinara za lečenje male Vanje Malović

Vakciniši se, gledaj “orlove” i pomozi Vanji da bude pobednik! Fudbalska reprezentacija Srbije 4. septembra od 18 časova protiv Luksemburga igra četvrto kolo kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a na stadionu “Rajko Mitić” se nastavljaju još dve borbe – za suzbijanje epidemije i za tromesečnu bebu Vanju Malović koja boluje od spinalne mišiće atrofije.

Humanitarna Akcija
foto: Promo

Grad će ispred stadiona postaviti vakcinacioni punkt, a za svakog vakcinisanog u ovoj humanitarnoj akciji, kompanija Mozzart izdvaja 5.000 dinara za fond još jedne bebe kojoj je potrebno 2,5 miliona evra za najskuplji lek na svetu.

Svako ko donese važnu odluku i primi prvu dozu baš na stadionu, dobija ulaznicu za meč, ali i priliku da osvoji vredne nagrade: Sony playstation 5, dresove fudbalera, majice, vaučere za klađenje…

Izvlačenje dobitnika je odmah po završetku utakmice na samom stadionu, kada će spiker objaviti pobednike ove igre na humanost.

Humanitarna Akcija
foto: Promo

“U prethodnom periodu, pokazalo se da velike akcije znatno ubrzavaju proces sakupljanja velikog iznosa novca koji je potreban deci oboleloj od SMA. Posle licitacije Ronaldove trake i dresova svetskih zvezda fudbala u borbi za Gavrilovu pobedu, kompanija Mozzart je želela još jednom da skrene pažnju javnosti na ovaj problem i uključi što više ljudi i u Vanjinu borbu. Pozivamo sve koji to do sada nisu uradili da se vakcinišu, podrže naše fudbalere i budu humani, a u saradnji sa našim prijateljima iz FSS potrudili smo se da obezbedimo i vredne nagrade“, naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Vakcinacija zainteresovanih građana biće 3. i 4. septembra od 8 do 16 časova.

Donesi odluku, vakciniši se i pomozi Vanji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track