Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti, 1,55, Roma 1,70, Leverkuzen 1,30, Betis 1,95!
Foto: Profimedia

Nigde nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti, 1,55, Roma 1,70, Leverkuzen 1,30, Betis 1,95!

Sport -

Raznovrstan fudbalski program ove srede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Liga kupu Engleske, Seriji A, DFB kupu i Primeri.

Na meniju su se našla četiri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su dvojke na Mančester Siti i Romu, odnosno jedinice na Leverkuzen i Betis.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

VEST HEM - MANČESTER SITI (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,55

Vest Hem iz godine u godinu jača, što se osim učinka u ligi vidi i po činjenici da su Čekićari samouvereno startovali u Liga kupu, gde su u prvoj fazi izbacili Mančester Junajted (1:0). Osim toga, londonski tim igra veoam dobro u Ligi Evrope, gde je vodeći u svojoj grupi posle tri meča sa svim trijumfima, čime je praktično rešio pitanje prolaska u narednu fazu turnira. Posle devet kola Premijer lige Vest Hem je četvrtoplasiran sa 17 bodova, tri manje od Mančester Sitija, kojeg večeras dočekuje u sklopu Liga kupa. Gosti su na trećem mestu u ligi, a u poslednja dva kola Siti je savladao Barnli (2:0) i Brajton (4:1).

KALJARI - ROMA (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,70

Kaljari ima ozbiljne probleme u tekućoj sezoni Serije A, a niz neuspeha na startu primorao je upravu da promeni trenera. Na mesto Leonarda Sempličija pre mesec dana postavljen je Valter Macari, ali je tim sa Sardinije pod vođstvom novog kormilara izvojevao samo jednu pobedu u šest kola. Kaljari je fenjeraš, ali samo dva boda daleko od sigurne zone. Večeras mu na noge dolazi Roma, koja je dobro počela sezonu pod vođstvom Žozea Murinja. Vučica je trenutno četvrta na tabeli sa 16 bodova, ali Atalanta, Juventus i Fjorentina imaju samo bod manje. Posle debakla u Norveškoj i visokog poraza od Bode Glimta (1:6) u Ligi Konferencije, Rimljani su igrali nerešeno sa Napolijem kod kuće.

Roma
foto: Profimedia

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

LEVERKUZEN - KARLSRUE (SREDA, 18.30), KEC 1,30

Farmaceutima treba odati priznanje, jer uspevaju da budu konkurentni na svim frontovima. Leverkuzen je četvrti u Bundesligi i zaostaje pet bodova za liderom bajernom, a učestvuje i u Ligi Evrope gde je vodeći u Grupi G posle tri runde. I naravno, ne može se zanemariti učinak u Kupu Nemačke. Bajer je došao do borbe za osminu finala pošto je savladao Lokomotivu iz Lajpciga (3:0). Njegov današnji protivnika je Karlsrue, koji nije tako uspešan kao domaćin, ali pokušava da se uključi u borbu za povratak u Bundesligu. Trenutno je osmoplasiran u Cvajti, a svaka pobeda u Kupu mu je zlata vredna.

BETIS - VALENSIJA (SREDA, 20.00), KEC 1,95

Kriza drma Valensiju, a večeras ćemo da vidimo hoće li da se nastavi i posle gostovanja Betisu. Domaćin je posle tri meča aktuelne grupne faze Lige Evrope ostvario dve pobede i remi, i u dobroj je poziciji da prezimi u tom takmičenju, a posle 10 ligaških rundi zauzima peto mesto sa 18 bodova. U poslednja dva kola Betis je pobedio Alaves (1:0) i Rajo Valjekano (3:2). Sa druge strane, Valensija je bez slavlja na šest poslednjih duela, mada vredi istaći da se u tom periodu obračunala sa madridskim Realom, Seviljom i Barselonom. Slepi miševi su sa 13 bodova na 10. mestu, a prethodnom duelu su remizirali sa Majorkom kod kuće.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track