Mozzart daje najveće kvote na svetu: Barselona 1,75, Čelsi 1,65, Mančester Junajted 2,75!
Foto: Shutterstock

Nigde nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Barselona 1,75, Čelsi 1,65, Mančester Junajted 2,75!

Sport -

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, i to jednice na Barselonu i Čelsi, odnosno dvojku na Mančester Junajted, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

BARSELONA - BENFIKA (UTORAK, 21.00), KEC 1,75

Barselona je doživela poraze u uvodna dva meča Lige šampiona, izgubivši sa ukupno 6:0 od Bajerna i Benfike. Ipak, Blaugrana nije propustila priliku da ugrabi maksimalne bodove u obračunu sa glavnim autsajderom grupe u liku kijevskog Dinama. Dve pobede istim rezultatom 1:0 omogućile su Kataloncima, koji odnedavno predvodi Ćavi, da računaju na plasman u plej-of. Večeras na Kamp Nou dolazi Benfika, koja je, u celini gledano, u prva dva kola igrala veoma dobro i sakupila četiri boda. Potom su Orlovi doživele dva debakla protiv Bajerna i sada protiv Barselone traže potencijalni trijumf koji može da im omogući makar mesto u Ligi Evrope.

ČELSI - JUVENTUS (UTORAK, 21.00), KEC 1,65

Izabranici Tomasa Tuhela ove sezone brane trofej Lige šampiona, što im daje dodatni motiv. Posle četiri kola tekuće kampanje najkvalitetnijeg kontinentalnog takmičenja Čelsi je ostvario tri pobede, i drugi u Grupi H. Plavci su u poslednjem meču minimalno pobedili Malme (1:0), dok u Premijer ligi vode kolo pošto su za vikend preslišali Lester na strani sa 3:0. Večeras na Stamford Bridž stiže Juventus, koji je samouvereno startovao u grupnoj fazi Lige šampiona, gde je ostvario maksimalan rezultat - četiri pobede iz isto toliko mečeva. U Seriji A, momci Masimilijana Alegrija su debelo podbacili jer su tek osmoplasirani, a u poslednjem meču crno-beli su savladali Lacio u Rimu sa 2:0.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

VILJAREAL - MANČESTER JUNAJTED (UTORAK, 18.45), DVOJKA 2,75

Aktuelni osvajač Lige Evrope dostojanstveno se bori na terenima glavnog klupskog turnira u Evropi, gde je posle četiri kola zabeležio dve pobede i remi. Sa sedam bodova je drugoplasiran na tabeli Grupe F. U prethodna dva obračuna sa Jang Bojsom, Žuta podmornica je bila na vrhuncu sa pobedama 4:1 i 2:0. Nešto gora situacija za momke Unaja Emerija je u Primeri, gde je Viljareal posle 13 kola stacioniran na 12. mestu. U poslednja dva kola ekipa je savladala Hetafe minimalcem i remizirala sa Seltom 1:1. Večeras Viljarealu na noge dolazi Mančester Junajted, koji samo što je ostao bez trenera. Ole Gunar Solskjer, kojem se stolica dugo tresla, glave je došao poraz od Votforda (1:4). U ligi je Junajted tek osmoplasiran, dok u Ligi šampiona sa dve pobede i remijem zauzima prvu poziciju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track