Mozzart daje najveće kvote na svetu: Napoli 2,15, Olimpijakos 2,15, Union Berlin 1,95, Roma 1,38
Foto: Profimedia

Nigde nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Napoli 2,15, Olimpijakos 2,15, Union Berlin 1,95, Roma 1,38

Sport -

Prštaće danas na terenima širom Starog kontinenta. Igraju se mečevi poslednjeg kola Lige Evrope i Lige konferencije. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

NAPOLI – LESTER (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2,15

Najzanimljiviji meč dana igra se u Napulju, na stadinu Dijego Armando Maradona, gde Napoli čeka Lester. Napolitanci daju znake krize u poslednje vreme, nisu više lideri šampionata Italije. Pobeda je neophodna domaćinu ako želi na jedna od prva dva mesta koje vode u Ligu Evrope naredne godine. Lisice mogu do prvog mesta i direktnog plasman u osminu finala Lige Evrope i sa bodom, ali samo moskovski Spartak ne dobije Legiju u Varašvi. Veliki hendikep za Napoli je povreda Nigerijca Viktora Osimena, koji je blistao na početku sezone. U prvom meču u Lesteru bilo je 2:2. Lisice su vodile sa 2:0 pogocima Pereza i Barnsa, ali je bod četi Lučana Spaletija doneo Osimen sa dva gola u finišu utakmice.

ANTVERPEN – OLIMPIJAKOS (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,15

Belgijski tim je izgubio šanse da se plasira i u Ligu konferencije. Sigurno je poslednji u Grupi D Lige Evrope. Olimpijakos nastavlja takmičenje u drugorangiranom takmičenju na tlu Evrope. Drugo mesto i meč sa trećeplasiranim iz Lige šampiona je obezbeđeno, ali postoji nada da crveno-beli mogu i do prvog. Za to je potrebno da grčki šampion pobedi u Antverpenu, a da Ajntraht, lider grupe, doživi poraz u Istanbulu protiv Fenerbahčea. Olimpijakos je u prvom meču u Pireju pobedio Antverpen sa 2:1.

UNION BERLIN – SLAVIJA PRAG (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,95

Fajenord je obezbedio prvo mesto u Grupi E Lige konfrencije i direktan plasman u osminu finala. Za drugo mesto i baraž bore se Union Berlin i Slavija iz Praga. Češki velikan ima bod više, pa nemački tim mora da pobedi na svom terenu ako želi da prezimi u Evropi. U prvom meču u Pragu, Slavija je pobedila tim iz prestonice Nemačke sa 3:1. Union je ove sezone u Berlinu dobio Makabi iz Haife sa 3:0, a poražen je od Fajenorda sa 2:1. Slavija je izgubila na oba gostovanja u grupnoj fazi Lige Evrope, u Haifi i Roterdamu.

CSKA SOFIJA – ROMA (ČETVRTAK, 18.30), DVOJKA 1,38

Bugarski predstavnik je izgubio sve šanse da prezimi u Evropi, ubedljivo je poslednji sa samo bodom. Roma je obezbedila bar drugo mesto u Grupi C Lige konferencije. Četa Žozea Murinja se bori za čelo tabele sa norveškim šampionom Bode Gllimtom. Skandinavci imaju bod više pred poslednje kolo. Vučica mora da pobedi u Sofiji CSKA, ali i da ukrajinska Zorija ne izgubi u Zaporožju od Bodea. Sredinom septembra na Olimpiku, Roma je demolirala bugarske Armejce sa 5:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track