NOVA GODINA - NOVE IGRE: ISTRAŽI VRHUNSKU PONUDU KLADIONICE MERIDIAN
Foto: Promo

NOVA GODINA - NOVE IGRE: ISTRAŽI VRHUNSKU PONUDU KLADIONICE MERIDIAN

Sport -

Meridian i u 2022. godini nastavlja da dominira - pogledajte koje vam je sve nove igre spremila najpopularnija kladionica na Balkanu

Nova godina je tu, lista promena je odavno napravljena, ali svi vrlo dobro znamo da se dobre navike ne menjaju i zato i u 2022. godini budite uz najbolji tim – kladionicu Meridian!

Meridian pažljivo osluškuje želje i potrebe svojih vernih igrača, te tako u novoj godini donosi nove igre, vrhunske bonuse, fantastične promocije i ubedljivo najveće kvote na svetu!

Ako još uvek niste deo Meridian tima odmah se registrujte na zvaničnom sajtu ili putem mobilne aplikacije jer vam automatski stiže 500 dinara za online kladjenje, ali i 500 dinara kazino bonusa.

Onda kada napravite prvi i veoma važan korak u ovoj nezaboravnoj avanturi, budite spremni na svakodnevna iznenađenja jer Meridian je oduvek važio za kuću najvećih bonusa.

Kada govorimo o novim igrama i promocijama, Meridian se konstantno trudi da bude korak ispred svih, pa ćete tako u “moru” fantastičnih igara naći i one koje ovu kladionicu čine neprikosnovenim liderom u priređivanju igara na sreću.

NOVE IGRE:

Meridian je proširio ponudu na nižim fudbalskim ligama. Od sada na meridianbet.rs sajtu možete pronaći sledeće igre:

• Duple opklade

• Domaćin/gost ukupno golova

• Dupla šansa i ukupno golova

• Pobeda i više golova

• Domaćin/gost prvo poluvreme ukupno

• Domaćin/gost drugo poluvreme ukupno

• Konačan ishod & GG/NG golova

• Dupla sigurica

• Poluvreme & GG/NG

I za ljubitelje košarke tu su nove igre: konačan ishod i ukupan broj poena, ishod prve četvrtine, konačan ishod u prvom poluvremenu i ukupan broj poena u prvom delu igre, drugo poluvreme hendikep, drugo poluvreme ukupan broj poena, konačan ishod drugog poluvremena uključujući i produžetke, drugo poluvreme par/nepar…

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 - u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

SREĆNA NOVA GODINA – SREĆNE NOVE IGRE U MERIDIANU!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track