Može li Murinjo da sruši Inter i najveću kvotu na svetu? Koeficijent 1,70 na pobedu Nerazura najjači u Mozzartu
Foto: EPA

Može li Murinjo da sruši Inter i najveću kvotu na svetu? Koeficijent 1,70 na pobedu Nerazura najjači u Mozzartu

Sport -

Bogat dan na fudbalskim terenima širom planete. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Žoze Murinjo će sa Romom pokušati da pokvari planove "svom" Interu i sruši najveći koeficijent na planeti u sklopu četvrtfinala Kupa Italije. Meč sa stadiona Đuzepe Meaca možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Fenerbahče se bori protiv Kajserija za plasman u završnicu Kupa Turske kako bi se iskupio za slaba izdanja u prvenstvu, dok Palmeiras ima status velikog favorita protiv egipatskog Al Ahlija u dvoboju koji odlučuje prvog finalistu Svetskog klupskog prvenstva.

INTER - ROMA (UTORAK, 21.00), KEC 1,70

Da li je i koliko poraz u milanskom derbiju uzdrmao Inter saznaćemo večeras kada se Nerazuri sukobe sa Romom u borbi za plasman u polufinale Kupa Italije. Inter ima veoma solidnu sezonu. Tim Simonea Inzagija trenutno vodi na tabeli Serije A, ali sa samo bodom više od Milana i Napolija uz meč manje. Tri dana posle prekida niza od 14 utakmica bez neuspeha u ligi Inter ima posla sa Žozeom Murinjom, koji je ostavio dubog trag na Đuzepe Meaci predvodivši Nerazure do triplete. Trenutno je Portugalac na kormilu Rome, i ne može da se podiči ubedljivom kampanjom. Očekivao je Murinjo da će da konkuriše za mesto u Ligi šampiona, ali je za sada tek sedmi na tabeli. Vučica već zaostaje šest bodova za četvrtom pozicijom, a u prošlom kolu je zabeležila remi bez golova sa Đenovom i tako prekinula niz od dve pobede.

FENERBAHČE - KAJSERI (UTORAK, 18.30), KEC 2,00

Fenerbahče u velikoj meri proživljava razočaranje za razočaranjem. Ni ove sezone nema naznaka da će Kanarinci uspeti da se dokopaju Lige šampiona, a o osvajanju Superlige i da ne govorimo. Posle neuspeha u domaćem prvenstvu, tim je sredinom januara dobio novog trenera Ismaila Kartala. Ali, za sada je rano govoriti o povratku ekipe u borbu za plasman u evropska takmičenja. U prethodnom kolu Fener je izgubio kod kuće od Bašakšehira (0:1) i pao je na šesto mesto na tabeli. Danas ga očekuje duel sa Kajserijem u sklopu bitke za mesto u osmini finala Kupa, a vredi istaći da je rival u nešto boljem stanju. Kajseri zaostaje tri boda za protivnikom na tabeli Superlige, ali je izgubio samo jednom u poslednjih pet mečeva, i to na gostovanju Kasimpaši (1:3).

PALMEIRAS - AL AHLI (UTORAK, 17.30), KEC 1,48

Palmeiras u borbu na Svetskom klupskom prvenstvu kreće od polufinala, gde ga očekuje duel sa egipatskim velikanom Al Ahlijem. Ipak, Verdao je u punom takmičarskom ritmu zahvaljujući startu saveznog šampionata Paulista, gde je od 23. januara odigrao četiri meča i ostvario tri pobede i remi. U prethodnoj utakmici izabranici Abela Fereire savladali su Agua Santu (1:0) i najavili ozbiljnu borbu za prestižni trofej u Abu Dabiju. Prvak Afrike Al Ahli je, za razliku od vladara Južne Amerike, već odigrao jedan meč na aktuelnom turniru i sastao se sa meksičkim Monterejem. Egipćani su zaostajali u odnosu na protivnika skoro po svim pokazateljima igre, ali su bili ubedljiviji u završnoj fazi napada i jedan od udaraca odlučio je sudbinu odlaska u polufinale u korist štićenika Pitsa Mosimanea.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track