Arsenal stiže u zonu Lige šampiona i zaokružuje najveću kvotu na svetu
Foto: Profimedia

Arsenal stiže u zonu Lige šampiona i zaokružuje najveću kvotu na svetu

Sport -

Mozzart nudi najjače koeficijente i na trijumfe Fjorentine i Anderlehta

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

Arsenal je favorit u sudaru sa Votfordom, koji je pokazao u prošlom kolu remijem na Old Trafordu sa Mančester Junajtedom da ume da bude neugodan i da se nije pomirio sa ispadanjem iz lige. Ipak, Tobdžije su u boljem momentu, vezale su tri pobede i na pragu su plasmana u Ligu šampiona.

Fjorentina se bori za plasman u evrokupove, pa joj je neophodno da savlada Veronu u sklopu prvenstva Italije, naročito pošto je doživela dva vezana poraza. Duel sa stadiona Artemio Franki možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete. Naposletku, Ostendeu se ne daju velike šanse na gostovanju Anderlehtu.

VOTFORD - ARSENAL (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,60

Stršljenovi se bore za opstanak i već su pokazali koliko neugodni umeju da budu. U Premijer ligi puleni Roja Hodžsona su posle 26 kola zabeležili pet pobeda i četiri nerešena ishoda, što im je donelo 19 bodova i pretposlednje mesto na tabeli. U prošlom kolu žuto-crni su remizirali sa Mančester Junajtedom na Old Trafordu bez golova. Ove godine Arsenal igra dobro i čak se plasirao u polufinale engleskog Liga kupa, gde nije mogao da se nosi sa Liverpulom. U prvenstvu igrači Mikela Artete su posle 24 duela tekuće sezone zabeležili 14 pobeda i tri remija i sa 45 bodova zauzimaju šesto mesto. Tobdžije su u poslednja dva kola pobedile Brentford (2:1) i Vulverhempton (2:1).

FJORENTINA - VERONA (NEDELJA, 15.00), KEC 2,15

Fjorentina je stacionirana na osmoj poziciji Serije A, ali odlaskom prvog strelca Dušana Vlahovića u Juventus teško da će moći da se bori za evropske kupove. Ipak, za sada Ljubičaste od šestog mesta deli pet bodova, a imaju dva meča manje. Na domaćem terenu, Fjorentina se odlično snalazi sa osam pobeda iz 12 duela. Posle tri vezane pobede Fjorentina je poražena u prethodnom kolu od Sasuola (1:2), a izgubila je i od Juventusa (0:1) u nadoknadi vremena u Kupu Italije. Verona je devetoplasirana sa 40 bodova, dva manje od rivala. Ekipa izgleda odlično u napadu, jer je već uspela da postigne 53 gola. Međutim, 43 primljena gola su problem. Verona ima samo jedan poraz na šest proteklih susreta, a proteklog vikenda je pobedila Veneciju (3:1).

ANDERLEHT - OSTENDE (NEDELJA, 16.00), KEC 1,38

Anderleht je uspeo da preko Epena obezbedi plasman u finale Kupa, a takođe je u dobroj formi u ligi i veliki je favorit danas protiv Ostendea. Anderleht je samo jednom kiksirao u poslednja četiri prvenstvena meča, kada je u poslednjem kolu remizirao bez golova u Levenu. U prethodna tri meča, međutim, postigli su Ljubičasti ukupno osam golova. Odigrali su dva sjajna meča protiv Epena. U ligi su ih pobedili kod kuće sa 4:1, u revanšu u Kupu 3:1. Anderleht je četvrti posle 29 kola, sa 52 boda (gol-razlika 60:32). Na drugoj strani, Ostende je trenutno 13. na tabeli sa 32 boda (gol-razlika 28:52). U poslednjih deset mečeva osvojio je 12 bodova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track