Mozzart daje najveće kvote na pobede Rome, Vest Hema i Bilbaa
Foto: EPA

Mozzart daje najveće kvote na pobede Rome, Vest Hema i Bilbaa

Sport -

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

U pitanju je dvojka na Romu protiv Sampdorije - a ovaj meč možete da gledate uživo (besplatno) na sajtu mozzartbet.com - kao i jedinice na Vest Hem u sudaru sa Evertonom, kao i na Bilbao protiv Elčea.

SAMPDORIJA - ROMA (NEDELJA, 18.00), DVOJKA 1,95

Sampdorija baš nema sezonu za ponos. Trenutno je na 15. mestu na tabeli, ali za sada Dorija može da se oseća sigurno sa sedam bodova više od zone ispadanja. Sampdorija je u prošlom kolu pobedila Veneciju sa 2:0, prekinuvši seriju od tri uzastopna poraza, pa se nada dobrom rezultatu i protiv Rome. Vučica se ne snalazi sa postavljenim zadacima za ovu sezonu. Nalazi se na petom mestu na tabeli, a od priželjkivanog četvrtog Rimljani zaostaju čak osam bodova, koje će biti gotovo nemoguće nadoknaditi. Roma je u prošlom kolu savladala Lacio sa 3:0 u večitom derbiju, produživši niz neporaženosti u prvenstvu na devet mečeva.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

VEST HEM - EVERTON (NEDELJA, 15.00), KEC 1,85

Vest Hem je posustao ozbiljno u poslednje vreme i od ozbiljnog kandidata za plasman u Ligu šampiona preostalo mu je da se bori za Ligu Evrope ili konferencije. Posle 30 kola Premijer lige Čekićari imaju 14 pobeda i šest nerešenih duela, što je donelo 48 bodova i osmu poziciju na tabeli. Posle uspeha u duelu sa Aston Vilom (2:1), Vest Hem je poražen od Totenhema (1:3). Situacija je za Karamele izuzetno opasna. Posle 27 utakmica aktuelnog šampionata Everton ima sedam pobeda i četiri remija, što mu je donelo 25 bodova i tek 17. mesto. Prednost u odnosu na zonu ispadanja je samo tri boda, a posle niza neuspešnih mečeva Everton je pobedio Votford u prošloj rundi (2:1).

BILBAO - ELČE (NEDELJA, 14.00), KEC 1,50

Ove godine od Atletika su se očekivali malo bolji rezultati. U šampionatu Španije Bilbao je posle 29 kola ostvario 10 pobeda i 11 nerešenih ishoda, što mu je donelo 41 bod i osmu poziciju na tabeli. Pošto su savladali Levante (3:1), Lavovi su izgubili od Betisa (1:0) i remizirali sa Hetafeom (1:1), a danas dočekuju Elče. Gosti imaju uspešnu sezonu, pošto su na putu da osiguraju opstanak. U ligi je Elče posle 29 kola zabeležio po osam pobeda i remija, i sa 32 boda je na 14. mestu na tabeli. Posle slavlja u utakmici sa Granadom (1:0), Elče je poražen od Valensije (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track