Savršen dan da se rezerviše mesto u avionu za Katar uz najjače kvote na svetu na Bajern, Atalantu i Totenhem
Foto: Profimedia

Savršen dan da se rezerviše mesto u avionu za Katar uz najjače kvote na svetu na Bajern, Atalantu i Totenhem

Sport -

Nigde nećete naći veće

Danas ključa. Ponuda fudbalskih mečeva je velika, prava poslastica za kladioce...

Bukmejkeri Mozzarta izabrali su za subotu tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Bajern u Der Klasikeru sa Borusijom Dortmund, potom dvojka na Atalantu u sudaru sa Venecijom, i naposletku dvojka na Totenhem protiv Brentforda.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija - Brazil.

BAJERN - DORTMUND (SUBOTA, 18.30), KEC 1,45

Bajern na Dortmund, prvi na drugog - Der Klasiker. Posle 30 kola tekuće sezone Bavarci su zabeležili 23 pobede i tri remija, i sa 72 boda drže prvu poziciju na tabeli. Od prvih rundi aktuelni šampion samouvereno vodi, sada je zaostatak od najbližeg rivala devet bodova, što je skoro nemoguće vratiti. Štaviše, potencijalna pobeda donela bi minhenskom timu izvesno titulu u Bundesligi. U poslednjem meču izabranici Julijana Nagelsmana pobedili su Arminiju (3:0). Borusija nije uspela da održi tempo i samo slavlje bi je ostavilo u šansi za prvo mesto. Igrači Marka Rozea su zabeležili 20 pobeda i tri remija do sada, a u poslednja dva kola pobedili su Štutgart (2:0) i Volfzburg (6:1).

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

VENECIJA - ATALANTA (SUBOTA, 15.00), DVOJKA 1,60

Venecija se posle dužeg vremena vratila u Seriju A, ali neće joj biti lako da se dugo zadrži u najjačem rangu. Tek je na 18. mestu na tabeli. Već sada postoji zaostatak od šest bodova od željene 17. pozicije. Ipak, forma u poslednje vreme nije sjajna, pošto je u prošlom kolu izgubila od Fjorentine i to joj je sedmi uzastopni poraz. Atalanta kaska za pozicijama koje garantuju izlazak na međunarodnu scenu posle slabijih izdanja u prolećnom delu sezone. Boginja je tek osma na tabeli, sa pet bodova zaostatka od mesta u Evropi, a u prošlom kolu izgubila je od Verone 1:2, pretrpevši treći uzastopni poraz.

BRENTFORD - TOTENHEM (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,95

Brentford je imao snažan start u Premijer ligi posle promocije i dužeg odsustva. Nažalost, brzo je izgubio koncentraciju, što je uticalo na plasman. Posle 33 kola aktuelnog šampionata, Pčele imaju 11 pobeda i šest nerešenih ishoda, što im je donelo 39 bodova i 12. mesto na tabeli. U poslednjoj utakmici Brentford je pobedio Votford (2:1). Totenhem je ove sezone jedan od kandidata za Ligu šampiona, pošto posle 32 kola ima 18 pobeda i tri remija. Pošto su pobedili Aston Vilu (4:0), Sparsi su izgubili od Brajtona (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track