IGRAJ ZA KATAR - Osvoji kartu i smeštaj na Svetskom prvenstvu uz najveće kvote na svetu
Foto: AP Photo/Alberto Saiz

IGRAJ ZA KATAR - Osvoji kartu i smeštaj na Svetskom prvenstvu uz najveće kvote na svetu

Sport -

Zna se gde se nalazi kuća najvećih bonusa i kvota, kao i šansa da se otputuje na Svetsko prvenstvo u Katar!

Novi dan je pred nama što znači da je vreme za još jedno predstavljanje fenomenalnih kvota u režiji kladionice Meridian.

Najbolja kladionica u regionu je detaljno ispratila sve najvažnije fudbalske mečeve u najjačim evropskim ligama tako što je pripremila najkvalitetniju moguću ponudu.

Ali, pre nego što nastavimo sa detaljnijom pričom imamo jedno važno obaveštenje za vas.

PREUZMI BESPLATNO 1.500 DINARA

Mediji širom Srbije su pre nekoliko dana obelodanili koji je to igrač imao najviše sreće i znanja da osvoji kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru krajem godine, ali to ne znači da se priča završava.

Takmičenje IGRAJ ZA KATAR se nastavlja u još jačem ritmu. Svi zainteresovani korisnici kladionice Meridian nastavljaju mesečnu borbu za još jedan „paket“ za odlazak na Mundijal.

Svakoga dana na programu je po jedan izazov iz oblasti sporta ili slot igara, a evo šta je spremno za danas.

DNEVNI IZAZOV 06.05: Neophodno je pogoditi najviše parova na tiketu koristeći samo igru I1+&2+. Tiket ne mora biti dobitan. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda... Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za najjače mečeve na Starom kontinentu.

LIL – MONAKO, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.85, iks 3.75, dvojka 1.95

Još uvek aktuelni prvak Francuske nije ni bleda senka onog tima od prošle sezone. Lil je poklekao pod naletima velikog broja mečeva na nedeljnom nivou zbog čega je usledio značajan pad u domaćem prvenstvu.

„Doge“ se trenutno nalaze na poziciji broj 10 sa skoro nikakvim šansama da napravi nešto ozbiljniji rezultat do kraja sezone. Da sve bude gore u goste im dolazi tim koji ima sedam pobeda u nizu.

Monako igra fenomenalno u prethodna dva meseca i protiv posrnulog prvaka traži nastavak pozitivne serije.

Predlog za igru: 2&GG

Kvota u Meridianu: 3.90

PREUZMI BESPLATNO 1.500 DINARA

ĐENOVA – JUVENTUS, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 4.30, iks 3.50, dvojka 1.85

„Stara dama“ ima odličnu uvertiru za najvažniju utakmicu u sezoni. Dušan Vlahović i drugovi polako dižu formu za finala Kupe Italije protiv Intera, a duel sa prežaljenom Đenovom ne izgleda kao teška prepreka.

Pored toga, pomenuta utakmica može da bude dobra prilika da se Dušan Vlahović vrati u gogletersku formu, budući da tri meča u nizu nije postigao nijedan pogodak.

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.40

LIVERPUL – TOTENHEM, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.50, iks 4.70, dvojka 6.00

Izabranici Jirgena Klopa su uspeli da se „provuku“ do finala Lige šampiona nakon paklenog dvomeča sa Viljarealom, ali daleko od toga da ima prostora za odmor i opuštanje.

Liverpul sada očekuje derbi meč engleske Premijer lige protiv Totenhema koji ne može da se podiči konstantno dobrim rezultatima u prethodnom periodu.

Sigurno je da će biti mnogo uzbuđenja, zato nikako nemojte da dozvolite da propustite pomenuti par.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.00

PREUZMI BESPLATNO 1.500 DINARA

BETIS – BARSELONA, subota 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.05, iks 3.50, dvojka 2.25

Nakon osvajanja Kupa Španije ekipa Betisa nastavlja poteru za mestom koje naredne godine direktno vodi u Ligu šampiona. Tim iz Sevilje ima samo tri boda manje u odnosu četvrtoplasirani Atletiko Madrid.

Sledeći protivnik je Barselona koja se nakon serije diskutabilnih rezultata teškom mukom vratila na pobednički kolosek. Videćemo da li će se serija nastaviti protiv izuzetno nezgodnog rivala...

Predlog za igru: I2 (dvojka prvo poluvreme)

Kvota u Meridianu

VERONA – MILAN, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 4.20, iks 3.75, dvojka 1.80

Ostalo je samo još tri kola do kraja italijanske Serije A, što znači da fudbaleri tima iz „grada mode“ moraju da održe prednost od dva boda u odnosu na drugoplasirani Inter.

Pobeda je imperativ, ali je ekipa Verone uvek opasna na svom terenu protiv favorita. Ostaje da se vidi da li Milan može da pokaže šampionski karakter i ostvari trijumf u još jednom važnom meču.

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.20

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track