MOZZART NUDI SUPER PROVOD: Pobedniku dana put u Katar
Foto: Profimedia

MOZZART NUDI SUPER PROVOD: Pobedniku dana put u Katar

Sport -

Iskoristite priliku uz najveće kvote na svetu i za samo 50 dinara obezbedite mesto na meču Brazil - Srbija na Mundijalu

Kako izgleda dan iz bajke za prosečnog kladioca? Dobitan tiket, pa se još dobije put na Mundijal i karta za utakmicu Brazil - Srbija. Tako nekako...

Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu". Spremne je 122 nagrade, koje se svakodnevno dele najuspešnijima. Doha čeka najbolje kladioce, koji će već sutradan u Mozzart lokalima moći da se hvale prijateljima i prepričavaju dogodovštine iz Katara.

Najveće kvote mogu da vam pomognu da se ukrcate u Mozzart avion za Dohu, i budete jedan od 122 srećnika i posmatrate uživo meč Srbije i Brazila. Za danas su bukmejkeri Mozzarta pripremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Barselonu u Sevilji protiv Betisa, i Napoli u Torinu, kao i na kec na Čelsi protiv Vulverhemptona.

ČELSI - VULVERHEMPTON (SUBOTA, 16.00), KEC 1,42

Sa plasmanom u Ligu šampiona sledeće sezone, Čelsi nastoji da doda još tri boda ukupnom broju u Premijer ligi kada na Stamford Bridžu stigne Vulverhempton, koji se trenutno nalazi u borbi za kvalifikacijama za Ligu konferencije. Čelsi je na trećem mestu sa 66 bodova, 17 koraka daleko od prvoplasiranog Mančester Sitija, i poražen je sa 1:0 u poslednjem meču na Gudison Parku protiv Evertona. Vulverhempton je pretrpeo poraz kod kuće od Brajtona (0:3), što je bio njegov treći vezani bez datog gola, što ga je stavilo na osmo mesto sa 49 bodova. Vulvsi zaostaju za sedmoplasiranim Vest Hemom tri boda.

BETIS - BARSELONA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 2,30

Barselona želi da što pre osigura plasman u Ligu šampiona, i to može da uradi na stadionu Benito Viljamarin. Međutim, domaći Betis ima slične aspiracije, koji je u trci za pozicijom koja ga vodi u najjače kontinentalno nadmetanje. Barsa je na drugom mestu Primere sa 66 bodova, a petoplasirani Betis ima osam bodova manje. Barselona je u poslednjoj utakmici u ligi trijumfovala sa 2:1 nad Majorkom na svom terenu, dok je Betis odigrao bez golova protiv Hetafea na strani, produživši niz bez pobede na tri.

TORINO - NAPOLI (SUBOTA, 15.00), DVOJKA 2,25

Navijači Torina moraju baš duboko da kopaju po sećanju da bi se setili poslednje pobede svog tima kod kuće nad Napuljem. Bikovima se danas pruža prilika da posle sedam godina u svom domu bace Napolitance na kolena, a samopouzdanje im ne manjka. Torinski tim nedavno se probudio i vezao je šest mečeva bez neuspeha. Zauzima 10. mesto, i na kontu ima 23 boda manje od rivala sa juga. Napoli ima prilično dobro iskustvo sa Torinom i želeće da iskoristi činjenicu da je bez pritiska, pošto je obezbedio plasman u Ligu šampiona. U prošlom kolu su Partenopei izveli jedan od najboljih nastupa, jer su deklasirali Sasuolo sa 6:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartubiti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track