Kec na Orlove najveći na svetu u Mozzartu
Foto: @starsport

Kec na Orlove najveći na svetu u Mozzartu

Sport -

Promo kvote na Srbiju protiv Norveške i na Španiju u Sevilji

Centralni događaj dana je duel Srbije i Norveške na startu Lige nacije, divizija B. Bukmejker Mozzarta su i danas bili široke ruke i ponudili kec na Orlove koji će u svakom trenutku da bude najveći na svetu. Ko će biti raspucaniji - Aleksandar Mitrović ili Erling Haland?

Osim na pobedu čete Dragana Stojkovića Piksija, promo koeficijent za četvrtak je i na trijumf Španije protiv Portugalije u Sevilji.

SRBIJA – NORVEŠKA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2,20

Posle plasmana na Mundijal u Kataru, novi ciklus Orlovi kreću danas na Marakani kada dolaze Norvežani na startu Lige nacije, divizija B. Svi će pogledi večeras biti upereni u dve devetke. Na jednoj strani Aleksandar Mitrović, najveći golgeter koji je nosio dres našeg državnog tima, na drugoj Erling Haland, koji će vrlo verovatno postati za koju godinu rekorder selekcije Norveške. Konačan zbir mundijalskih kvalifikacija kaže da je Mitrović završio trku na deobi trećeg mesta liste strelaca sa osam golova, dok je Haland ostao na pet pogodaka. Pre dve godine, Srbije je u polufinalu baraža pobedila Norvešku u Oslu sa 2:1 posle produžetaka, kada je ključni gol bio delo asa Lacija Sergeja Milinkovića Savića.

ŠPANIJA – PORTUGALIJA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2,25

Već na startu Lige nacije, u najjačoj diviziji, gledaćemo derbi Španije i Portugalije u Sevilji. Furija je u seriji od četiri pobede, dok su Portugalci vezali dva trijumfa. Goste bi trebalo da predvodi Kristijano Ronaldo koji je trenirao prethodnih dana s timom. Vitinja je odsutan zbog korone. Poslednje dve prijateljske utakmice ovih selekcija završeni su remijem bez golova. Zvaničan meč ovih timova pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji završen je rezultatom 3:3, a Ronaldo je postigao sva tri pogotka u Sočiju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Promo - tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track