Bode i Hamarbi jure najveće kvote na svetu
Foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS

Bode i Hamarbi jure najveće kvote na svetu

Sport -

Mozzart daje najjače koeficijente

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

Aktuelni branilac titule šampiona Norveške nije dobro krenuo u odbranu trona. Bode je tek sedmoplasiran sa dosta kikseva u uvodnih deset rundi, ali se tek očekuje njegov proboj ka vrhu. Danas dočekuje Olesund, koji je bodovno poravnat, a Bode važi za sastav koji retko gubi kod kuće u ligi. Samo jednom je poražen na 45 poslednjih prvenstvenih sudara kod kuće (ovaj okršaj možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete).

Ujedno, Mozzart nudi promo kvotu i na slavlje Hamarbija u okršaju sa Hekenom. Domaći tim igra promenljivo prethodnih sedmica, ali je samo jednom izgubio na svom terenu u šampionatu Švedske na 20 minulih utakmica.

BODE - OLESUND (NEDELJA, 18.00), KEC 1,40

Prošle godine Bode je drugi put uspeo da osvoji prvenstvo Norveške, što mu je donelo ulaznicu za kvalifikacije za Ligu šampiona. Posle deset kola aktuelnog šampionata Eliteserije tim sa severa je ostvario četiri pobede i isto toliko remija, ima 16 bodova i zauzima šesto mesto na tabeli. Navala izgleda veoma pristojno, ali posle poraza od Moldea (1:3), Bode je pobedio fenjeraša Kristijansund (2:0). Olesund je novajlija u ligi, odigrao je 11 kola u kampanji i ostvario po četiri pobede i remija, baš kao i današnji protivnik. U poslednja dva duela igrao je nerešeno sa Havesundom (2:2) i Volerengom (2:2).

HAMARBI - HEKEN (NEDELJA, 15.00), KEC 2,00

Prošle sezone Hamarbi je zauzeo peto mesto na tabeli, što je bio dobar rezultat za tim. Posle 10 kola aktuelnog šampionata sastav iz Stokholma zabeležio je šest pobeda i dva remija, ima 20 bodova i drži treće mesto na tabeli. Zaostatak između lidera i Hamarbija je samo tri boda, dok domaćini imaju najbolji učinak u ligi po pitanju odbrane, koja je primila samo osam golova. Posle pobede nad Norčepingom (3:0), Hamarbi je izgubio od Vernama (0:1). Ako je prošle sezone Heken zauzeo treću poziciju na tabeli, onda je početak novog šampionata doneo nadu u krunisanje. Posle 10 kola tekuće sezone Heken je zabeležio sedam pobeda i dva remija, i sa 23 boda je prvoplasiran. Ekipa ima najefikasniji napad koji je 22 puta tresao mreže. Žuto-crni su u poslednja dva kola pobedili Malme (2:1) i Sirijus (4:3).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track