Serviramo najveće kvote na svetu! Meridian donosi vrhunsku ponudu za meč Đoković - Kecmanović
Foto: Promo

Serviramo najveće kvote na svetu! Meridian donosi vrhunsku ponudu za meč Đoković - Kecmanović

Sport -

Tradicija kaže - Meridian nudi najveće koeficijente na svetu

Ovog leta za sve kladioničarske duše pravilo je jedno: iskoristi najveće kvote na svetu i obezbedi put na Svetsko prvenstvo!

I jedno i drugo čeka vas u Meridianu, a kako je početak novog meseca važno je da vas podsetimo da je promocija “Igraj za Katar ponovo startovala i već danas imate šansu da se dobro rangirate na listi koja vas na kraju može odvesti na nezaboravno putovanje u Katar.

Više o promociji saznajte klikom ovde, a pre nego što pogledate ponudu za danas, ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog registrujte se na sajtu merdianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer vas tim povodom čeka bonus bez uslova – 500 RSD za online i uživo klađenje.

PROMO KVOTA – NOVAK OSVAJA VIMBLDON 1.25

Da se vratimo na našu vikend ponudu… Kao i uvek, i ovog petka stiže vrhunska sportska ponuda jer su bukmejkeri Meridiana ponovo vredno radili kako bi vam izdvojili najveće kvote na svetu.

Već dobro ste upućeni u to da iz Meridiana svakoga dana stiže sportski specijalitet uz dobro poznato obeležje “promo kvote”, a za dobitan vikend tiket izdvajamo četiri takve:

TENIS:

Petak, 16.00 Novak Đoković – Miomir Kecmanović, hendikep gemova -10 H1 kvota 2.83 (Đoković će osvojiti minimum 11 gemova više od Kecmanovića)

FUDBAL:

Petak, 20.45 St. Patrics – Drogheda, kec 1.45

Subota, 17.00 Lahti – Inter Turku, dvojka 2.05

Nedelja, 18.00 Sarpsborg – Sandefjord, kec 1.55

Više o meču Đoković – Kecmanović: Vimbldon se polako zahuktava, Novak Đoković se vratio na travu u velikom stilu, a ne smemo zaboraviti ni ostale srpske teniserke, koji za sada pišu pobede. Ipak, bez jednog ćemo ostati, jer je žreb odlučio da Đoković i Kecmanović ukrste rakete. Biće ovo treći međusobni meč dvojice igrača, a prva dva je dobio Novak, oba u Beogradu. Sada se igra na drugačijoj podlozi i Kecmanović ima prava da se nada iznenađenju. Kako je i sam rekao pre meča: "smisliće već nešto", a da li će ta taktika biti dovoljna da se zaustavi najbolji na svetu - ostaje da vidimo. Podsetimo, Novak je u prvom kolu pobedio Kvona, zatim je lako izašao na kraj sa Kokinakisom, dok je Kecmanović eliminisao Milmana i Tabila. Shodno rejtingu, kvalitetu, kao i skoru u međusobnim duelima - Novak je apsolutni favorit i u ovom meču. Bukmejkeri Meridiana donose vam kvotu 1.05 na pobedu Đokovića, a ako ipak verujete da Kecmanović može napraviti iznenađenje - iskoristite kvotu 14.05. Takođe, ako želite nešto “jaču igru” tu je i naš predlog “hendikep gemova -10 H1”, što znači da će Đoković osvojiti minimum 11 gemova više od Kecmanovića, za šta je kvota odlična – 2.83.

PROMO KVOTA – NOVAK OSVAJA VIMBLDON 1.25

Napomena: kvote su podložne promenama, ali će uvek biti najviše rangirane

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track