CRVENO-BELI I KURIR DANAS TE NAGRAĐUJU! UČESTVUJ U NAGRADNOJ AKTIVACIJI - OSVOJ DRES CRVENE ZVEZDE I SPREMI SE ZA EVROPU!
Foto: Promo

CRVENO-BELI I KURIR DANAS TE NAGRAĐUJU! UČESTVUJ U NAGRADNOJ AKTIVACIJI - OSVOJ DRES CRVENE ZVEZDE I SPREMI SE ZA EVROPU!

Sport -

Crvena zvezda se sprema za Evropu, a tim povodom zajedno s redakcijom Kurira organizovana je nagradna aktivacija preko Kurirovog Instagram profila pod nazivom „OSVOJI DRES CRVENE ZVEZDE I SPREMI SE ZA EVROPU “, koja počinje DANAS u 12 časova i trajaće do ponedeljka, 1. avgusta 2022. do 20 časova.

Crvena Zvezda
foto: Promo

Svakog dana, izuzev petka, kada je na programu Zvezdina utakmica, Kurir vam poklanja po jedan dres Crvene zvezde, ukoliko najbrže tačno odgovorite na postavljeno pitanje.

Nagradna aktivacija je u skladu sa akcijom koju su pokrenuli navijači aktuelnog šampiona države s ciljem da se na prvu utakmicu dođe u Zvezdinim dresovima, a da se akcija u potpunosti isprati i ispoštuje, poziva mladi Strahinja Eraković.

- Želimo da ovo bude avgust za pamćenje. Čeka nas mnogo izazova, što prvenstvenih, što u Evropi, ali osećamo se odlično i spremni smo za sve što nas čeka. Iako sam mlad, osećam se iskusno, dugo sam uz ekipu, svi smo uigrani i smatram da je realno da eliminišemo sve prepreke i da se "mušema" zatrese na Marakani ponovo. Ideja da na evropsku premijeru svi dođu u Zvezdinim dresovima je odlična i nadam se da će tako navijači ispuniti tribine stadiona - istakao je Eraković.

Crvena Zvezda
foto: Promo

Mladi Eraković je nezamenjiv u poslednjoj liniji Crvene zvezde, i kako često trener Stanković ističe - igrao bi i da nije bonus. Popularni Čupa je imao prirodan put Zvezdinog deteta - od petlića do prvog tima, a slično je i kada je reč o reprezentaciji, s obzirom na to da je prošao sve nacionalne selekcije, te da je 2. juna upisao debi za A tim na meču s Norveškom.

Crvena Zvezda
foto: Promo

Tokom pet dana nagradne aktivacije, naši čitaoci će imati priliku da osvoje (redom po danima):

  • Prvi dres za sezonu 2022/23
  • Golmanski dres za sezonu 2022/23
  • Prva garnitura dresa za sezonu 2021/22
  • Druga garnitura dresa za sezonu 2021/22
  • Treća garnitura dresa za sezonu 2021/22

Pravila nagradne aktivacije:

  • Aktivacija se realizuje u periodu od 27.07.-01.08.2022. godine na Instagram profilu Kurira u organizaciji privrednog društva Adria Media Group doo, Vlajkovićeva br. 8 Beograd, pod brendom Kurir i Fudbalskog kluba Crvena Zvezda.
  • Tokom tog perioda, svi zainteresovani učesnici, mogu odgovarati na postavljena pitanja na Instagramu Kurira koja se tiču fudbala i Crvene zvezde. Najbrži učesnik koji da tačan odgovor biće pobednik dana i osvojiće jednu od 5 nagrada – dres Crvene zvezde.
  • Pobednici će biti objavljeni svakog dana (osim petka 29.07.) u 20 časova na Instagram profilu Kurira, tako što će biti tagovani na objavi sa profila sa kojeg su učestvovali
  • Nakon što pobednik bude izabran potrebno je da dostavi svoje lične podatke u dm Kurira u roku od 24h od momenta proglašenja (ime i prezime, adresu i broj telefona), kako bi ga Organizator kontaktirao oko preuzimanja nagrade
  • Uručenje/dostava nagrade će se vršiti u sedištu Kurira, u Vlajkovićževoj 8 u Beogradu ili dostavom na kućnu adresu – o čemu će dobitnik naknadno biti obavešten u dogovoru sa Organizatorom
  • Ukoliko se osoba koja je stekla pravo na nagradu ne javi, odnosno ne ostavi svoje podatke u dm, ili se ne pojavi u roku od 15 dana u slučaju ličnog preuzimanja nagrade, Organizator nije u obavezi da mu/joj dodeli nagradu i istu će dodeliti prvom sledećem najbržem takmičaru koji j edao tačan odgovor
  • Učešće na Nagradnoj aktivaciji je besplatno i na njoj mogu učestvovati svi punoletni građani Republike Srbije
  • Pravo učešća nemaju lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Nagradne aktivacije i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Nagradne aktivacije
  • Lične podatke učesnika Organizator će koristiti samo u administrativne svrhe. Ime i prezime učesnika odnosno njegovo ime koje koristi na društvenoj mreži sa koje učestvuje koristiće se isključivo u svrhu objave o dobitnicima, dok adresa i telefon učesnika neće biti objavljivani i koristiće se isključivo u svrhu pozivanja dobitnika, radi obaveštavanja, kao i radi preuzimanja dobijene nagrade. Lični podaci učesnika Nagradne aktivacije biće u potpunosti izbrisani iz svih zbirki Organizatora najkasnije u roku od mesec dana od završetka Nagradne aktivacije.
  • Učesnici učešćem u Nagradnoj aktivaciji pristaju na sve gore pomenute uslove.
Crvena Zvezda
foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da pomno pratite Kurir na društvenoj mreži Instagram i odgovorite na postavljeno pitanje. Jedan učesnik koji najbrže tačno odgovori na zadato pitanje biće izabran kao pobednik dana i osvojiće dres.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track