Promo kvote na Liverpul, Totenhem i Dortmund su najveće na svetu u Mozzartu
Foto: Profimedia

Promo kvote na Liverpul, Totenhem i Dortmund su najveće na svetu u Mozzartu

Sport -

Nigde nećete da nađete veće

Konačno, zvanične mečeve igraju i najbolji klubovi Evrope. Doduše, nisu još počele sve Lige petice, ali igraju se utakmice Premijer lige, Bundeslige, Lige 1, Primeire, Eredivizije... Bukmejkeri Mozzarta su otuda za danas ponudili tri promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Liverpul protiv Fulama na Krejven Kotidžu u prvom kolu šampionata Engleske, kao i jedinice na Totenhem u sudaru sa Sautemptonom, odnosno na Dortmund protiv Leverkuzena u prvoj rundi prvenstva Nemačke.

FULAM - LIVERPUL (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,32

Prošle sezone Fulam je odigrao sjajno u Čempionšipu, što je na kraju donelo timu pravo da se vrati u elitni rang. U 46 kola Fulam je zabeležio 27 pobeda i devet remija, što je donelo 90 bodova i prvo mesto u ligi. U poslednja dva pripremna meča domaćini su pobedili Estoril (3:1) i remizirali sa Viljarealom (1:1). Prošle sezone Liverpul je osvojio dva domaća Kupa, posle čega je igrao u finalu Lige šampiona, gde Redsi nisu imali sreće - poraženi su od Real Madrida. Na turniru Premijer lige gosti su posle 38 kola imali 28 pobeda i osam mirnih ishoda, što odgovara 92 boda i drugom mestu na tabeli. U prvoj utakmici nove fudbalske sezone u Engleskoj Liverpul je osvojio prvi trofej, Superkup.

-Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond-

TOTENHEM - SAUTEMPTON (SUBOTA, 16.00), KEC 1,42

Prošle sezone Totenhem je uspeo da pronađe svoju igru i kao rezultat toga obradovao navijače. U 38 kola prošle sezone, Spursi su zabeležili 22 pobede i pet nerešenih ishoda, što im je na kraju donelo 71 bod i četvrto mesto, što će omogućiti ekipi da igra u Ligi šampiona. Odlično je delovala napadačka linija, koja je postigla 69 pogodaka, dok je ekipa u proseku primala najmanje jedan gol po utakmici. Od novajlija se ističu Perišić, Bisuma i Rišarlison, a vredi pomenuti da Brazilac danas neće moći da igra zbog suspenzije. Prošle sezone, Sautempton je imao učinak od devet pobeda i 13 remija, koji su mu doneli 40 bodova i konačno 15. mesto na tabeli. Ofanzivna linija je igrala veoma loše.

DORTMUND - LEVERKUZEN (SUBOTA, 18.30), KEC 2,15

Dortmund je prošle sezone bio vicešampion Nemačke. Klub je u 34 kola osvojio 69 bodova i zaostajao je osam koraka za liderom Bajernom. Nedavno su Milioneri u Kupu pobedili Minhen 1860 sa 3:0. Naravno, velika vest je Halandov odlazak u Mančester Siti. Adejemi i Ale su kupljeni kao zamena, s tim da je potonjeg zadesio ozbiljan zdravstveni problem i on će duže vreme da odsustvuje. To je veliki udarac, jer se od visokog napadača očekivalo da napravi bum ove sezone. S druge strane, Leverkuzen je sezonu počeo neuspehom u Kupu Nemačke. Bajer je neočekivano izgubio od Elverzberga rezultatom 3:4. Klub je prošle sezone završio na trećem mestu u Bundesligi sa 64 boda. Farmaceuti nisu mnogo menjali tim, a značajan je odlazak Lukasa Alarija, kojeg bi trebalo da zameni 19-godišnji Adam Hložek, kupljen iz Sparte.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track