Četiri najveće kvote na svetu vam pomažu da dođete do leta iz snova
Foto: Profimedia

Četiri najveće kvote na svetu vam pomažu da dođete do leta iz snova

Sport -

Ukrcajte se u avion za Katar na Svetsko prvenstvo

Svakog dana vodimo vas na Mundijal. Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakog dana najbolji kladilac izboriće let iz snova, naći će mesto u avionu za Katar i dobiti dragocenu ulaznicu za meč na Svetskom prvenstvu između Srbije i Brazila.

Put do dobitka lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta vam i danas pomažu, nude čak četiri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti.

U pitanju su dvojke na Liverpul u Mersisajd derbiju sa Evertonom i Bajern u duelu sa Unionom u Berlinu, kao i kečevi na Seltik u Old Firmu protiv Rendžersa i na Bode Glimt u možda odlučujućem okršaju u šampionskoj trci sa Moldeom (ovaj dvoboj možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

EVERTON - LIVERPUL (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,45

Prošle sezone Everton se nije lako zadržao u elitnom engleskom šampionatu. Imao je velike planove tokom leta, spiskao nekoliko desetina miliona evra u pojačanja, ali start Premijer lige je ponovo neuspešan. Karamele su ostvarile samo tri remija u pet kola, i to u poslednja tri meča. Posle iksa sa Notingemom (1:1), Everton je igrao nerešeno sa Brentfordom (1:1) i Lidsom (1:1). Liverpul je lani bio u igri za četiri velika trofeja, ali je morao da se zadovolji FA i Liga kupom, dok su Liga šampiona i Premijer liga izmakli za dlaku. Vredi podsetiti da su u novoj fudbalskoj godini Redsi osvojili Superkup protiv Mančester Sitija, a u ligi su do sada u pet kola zabeležili dve pobede i remi.

SELTIK - RENDŽERS (SUBOTA, 13.30), KEC 1,95

Danas je na programu 414. Old Firm i prvi u sezoni 2022/2023. Igraće se Parkhedu kada će šampion Škotske Seltik da ugosti mrskog rivala Rendžers. Obe strane su započele novu ligašku sezonu bez poraza, ali Zeleni su ti koji su trenutno dva boda iznad Policajaca na vrhu tabele. Seltik je izuzetno efikasan i maksimalan u pet uvodnih rundi. Primio je samo jedan gol, a postigao 21. Pre četiri dana uspešno je prebrodio drugu rundu Liga kupa savladavši Ros Kaunti u gostima sa 4:1. S druge strane, Rendžers je takođe prošao u treću rundu Liga kupa pobedom od 3:1 na Kvin of Sautom, a jedini kiks u ligi napravio je na strani kod Hibernijana (2:2).

------------------------

Sve utakmice Primere ove sezone možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

-------------------------

UNION BERLIN - BAJERN (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,43

Union Berlin deluje veoma pouzdano u odbrani, pošto je u četiri startna kola Bundeslige primio samo tri gola. Ovo je omogućilo Gvozdenima da budu na trećem mestu, samo zbog gol-razlike ispod Bajerna, kojeg upravo danas dočekuju u Kući starog šumara. Samo Majnc (0:0) se izmigoljio Unionu do sada. Berlinski tim je nedavno savladao Šalke sa čak 6:1. Bajern je odlično počeo ovu sezonu i preuzeo vođstvo, koje je privremeno kod Dortmunda. Učinak u napadu je fantastičan, jer su Bavarci u četiri kola uspeli da postignu 16 golova. Ipak, prethodno kolo je prvaku donelo samo bod u utakmici protiv Borusije Menhengladbah (1:1). Crveni su pre nekoliko dana savladali Viktoriju Keln sa 5:0 u Kupu Nemačke.

BODE GLIMT - MOLDE (SUBOTA, 18.00), KEC 1,90

Dve trećine prvenstva Norveške je završeno, a u poslednjih deset rundi kolo vodi Molde sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bode Glimt. Ekipa sa severa, aktuelni prvak, danas ima jednu od poslednjih šansi da zakomplikuje šampionsku trku, jer joj u goste dolazi lider. U subotu popodne, dva najbolja norveška tima sastaće se u svojevrsnom "finalu". Ako Bode pobedi, primaknuće se na četiri boda od rivala i podgrejati prvenstveno uzbuđenje u finišu kampanje, dok bi slavlje Moldea odvelo lidera na dvocifrenu razliku, i to bi mogao da bude ključan korak ka povratku na norveški tron. Bode se posle neuspeha da se plasira u Ligu šampiona oporavio pobedom nad Jervom pre sedam dana, dok je Molde vezao tri slavlja u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track