MOZZART NUDI SUPER PROVOD: Pobedniku dana put u Katar
Foto: Starsport

MOZZART NUDI SUPER PROVOD: Pobedniku dana put u Katar

Sport -

Iskoristite priliku uz najveće kvote na svetu i za samo 50 dinara obezbedite mesto na meču Brazil - Srbija na Mundijalu

Niko nije imun na poklone i putovanja. Naročito kladioci kada spoje lepo i korisno, i uz dobitan tiket otputuju na Mundijal da odgledaju utakmicu Brazil - Srbija.

Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu". Ostalo je još dovoljno mesta u Mozzartovom avionu, a promo kvote mogu da vam pomognu da se u njega ukrcate.

Za danas su bukmejkeri Mozzarta pripremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Holandiju protiv Belgije, odnosno dvojka na Tursku na Farskim Ostrvima u sklopu Lige nacija.

HOLANDIJA - BELGIJA (NEDELJA, 20.45), KEC 2,50

U prethodnom kolu Lige nacija pre tri dana Holandija je savladala Poljsku. Oranje nije ostavilo šansu protivniku, nadigravši ga po svim glavnim parametrima – posedu lopte, šutevima i golovima. Ipak, nešto više udaraca u gol uputili su Poljaci, ali Holanđani su uspeli da pobede sa 2:0. Tako se produžio niz neporaženosti Lala na 14 prethodnih duela, koji traje više od godinu dana. Sada, da bi se plasirala u finalnu fazu Lige nacija, timu je potrebno da ne izgubi u obračunu sa Belgijom, koja zaostaje tri koraka, ili da ne budu poražene sa više od dva razlike. Belgija se u petom kolu Lige nacija sastala sa Velsom i pobedila 2:1. Belgijanci danas moraju da savladaju protivnika sa tri gola razlike kako bi došli do plej-ofa.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

FARSKA OSTRVA - TURSKA (NEDELJA, 20.45), DVOJKA 1,35

Reprezentacija Farskih Ostrva nastavlja da napreduje. U poslednjem izdanju turnira Ribari su uspeli da napreduju u klasi, a u sadašnjoj su samouvereno zadržali status u diviziji C Lige nacija. Selekcija je trenutno treća u grupi sa pet bodova, četiri poena više od poslednjeplasirane Litvanije. U prošlom kolu Farska Ostrva su remizirala sa Litvanijom (1:1) u gostima. Reprezentacija Turske pre početka grupne faze smatrana je glavnim kandidatom za promociju u diviziju B i taj status je u potpunosti opravdala. Pobedila je na četiri meča zaredom, a jedini kiks dogodio se u prošlom kolu, kada nije uspela da savlada Luksemburg na svom terenu (3:3).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartubiti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track