Promo kvote na Njukasl, Hofenhajm, PSV i Hamburger su najveće na svetu u Mozzartu
Foto: EPA/LINDSEY PARNABY

Promo kvote na Njukasl, Hofenhajm, PSV i Hamburger su najveće na svetu u Mozzartu

Sport -

Nigde nećete naći veće

Subota, kao po navici, donosi veliki broj zanimljivih fudbalskih utakmica. Bukmejeri Mozzarta su zato bili na slatkoj muci, odabrali su četiri utakmice za koje su vam pripremili iznenađenje.

Naime, na po jedan meč iz Premijer lige, Bundeslige, Eredivizije i Cvajte će u svakom momentu da bude najveća kvota na svetu. Konkretno, misli se na kečeve na Njukasl, Hofenhajm, PSV i Hamburger. Susret iz najjačeg nemačkog takmičenja možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

NJUKASL - ČELSI (SUBOTA, 18.30), KEC 2,45

Malo ko je mogao da predvidi da će Njukasl pred zimsku pauzu doći kao trećeplasiran. Posle serije od četiri pobede Svrake na tabeli imaju šest bodova prednosti u odnosu na Čelsi. Istina, postoji neprijatna statistika jer je Njukasl izgubio od Plavaca u poslednja tri međusobna susreta. Međutim, ove sezone sve izgleda drugačije na severu Engleske. Njukasl ima sedam pobeda i šest remija, i sakupio je 27 bodova, sedam manje od lidera. Posle poraza prošle nedelje od Arsenala (0:1), Čelsi je podbacio i u Liga kupu, gde je eliminisan od strane Mančester Sitija. Ove sezone londonski tim u šampionatu ima šest pobeda i tri remija, pa sa 21 bodom zauzima sedmu poziciju na tabeli.

HOFENHAJM - VOLFZBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 2,35

Hofenhajm deluje bledo u jesenjem delu sezone, izgubio je skoro svu prednost stečenu na startu šampionata, i u poslednjim utakmicama je jasno počeo da popušta. Svi ovi razlozi doveli su do toga da je u poslednja četiri kola izgubio tri puta i pao je na deseto mesto na tabeli Bundeslige. Sada Hof čeka još jedan težak test u vidu Vukova. Volfzburg je počeo da izgleda veoma strašno kako se bližila zimska pauza i ostvario je tri pobede zaredom u prethodnim rundama, pobedivši Borusiju Dortmund (2:0) između ostalih sredinom nedelje. Vukovi nisu primili gol u tom periodu i izgledaju gotovo monolitno u odbrani. Ovakvi uspesi su omogućili Vukovima da se popnu na osmo mesto na tabeli i mogli bi da produže pobednički niz s obzirom na pad u igri protivnika.

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

PSV - AZ ALKMAR (SUBOTA, 21.00), KEC 1,60

PSV je veoma dobar ove sezone i posle 13 odigranih utakmica sasvim opravdano je na vrhu tabele Eredivizije, iako je nedavno izgubio bodove u obračunu sa Groningenom (2:4) na svom terenu. Ovaj neuspeh nije dozvolio timu iz Ajndhovena da se odvoji od dosadnih konkurenata i distanca od dva glavna konkurenta je postala minimalna. Ipak, niz od šest utakmica kod kuće crveno-belih uliva poverenje da ove godine neće izgubiti vrh, s obzirom na preostali kalendar. AZ Alkmar se dugo takmičio na visokom nivou, ali je očigledno počeo da usporava u poslednje vreme, pošto je izgubio tri puta u četiri prethodna meča. AZ je poražen od skromnih RKC-a (1:3) i Ekscelziora (1:2) i trenutno je petoplasiran sa 26 bodova.

HAMBURGER - SANDHAUZEN (SUBOTA, 13.00), KEC 1,50

Hamburger dočekuje Sandhauzen u poslednjem kolu prve polovine sezone. HSV je ponovo u trci za mesto koje garantuje direktnu promociju u Bunedsligu i trenutno je drugoplasiran sa četiri boda manje od lidera. Danas Hamburger dočekuje Sandhauzen, koji je na suprotnom kraju Cvajte i trenutno je na nadomak zone ispadanja. Pobedom u gostima, Sandhauzen bi teoretski mogao da se popne čak i na deveto mesto na tabeli. Ipak, mora se reći da je u duelu HSV-a i Sandhauzena kvalitet apsolutno na strani domaćina.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track