MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU NA MAROKO I CRNU GORU
Foto: Roni Rekomaa / Shutterstock Editorial / Profimedia

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU NA MAROKO I CRNU GORU

Sport -

Nigde nećete da nađete veće

Groznica Mundijala u Kataru trese ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu širom planete. Dok brojimo sitno, pred nama su brojne prijteljske utakmice. Ovog četvrtka bukmejkeri Mozzarta su za vas izabrali dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Maroko protiv Gruzije i na Crnu Goru koja u Podgorici dočekuje Slovačku.

MAROKO – GRUZIJA (ČETVRTAK, 17.00), KEC 1,65

Marokonci su izborili plasman na Mundijal u Kataru, ali je čovek koji ih je odveo na veliku scenu je smenjen. U pitanju je iskusni stručnjak iz Bosne i Hercegovne Vahid Halilhodžić. Razlog je nepozivanje glavnih zvezda, pre svega Hakima Ziješa iz Čelsija. Maroko će generalnu probu pred Mundijal i utakmice sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom imati protiv Gruzije u Šardži, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Afrička selekcja nije poražen već šest utakmica (četiri pobede), dok su u odličnom ritmu i Gruzini koji nisu izgubili već 11 mečeva. Na klupi ove selekcije sedi nekadašnji francuski reprezentativac Vili Sanjol, dok je prva zvezda fantastično krilo Napolija Hviča Kvarachelija.

CRNA GORA – SLOVAČKA (ČETVRTAK, 18.00), KEC 2,40

Crne Gore i Slovačke neće biti na Mundijalu u Kataru. Šansu da predvodi napad Sokolova u Podgorici imaće Nikola Krstović koji se nije proslavio u Crvenoj zvezdi, ali igra odlično za slovački DAC Dunajsku Stredu. Za ovu akciju domaća selekcija ne može da računa na Stevana Jovetića, Igora Vujačića, Uroša Đurđevića i Seada Hakšabanovića. Tim Miodraga Radulovića je izgubio poslednje dve utakmice u Ligi nacija, dok su Slovaci još gori, imaju dva neuspeha i remi na prethodna tri meča.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track