TOP 3 DOBITAKA: Pogledajte kako to rade MAJSTORI KLAĐENJA (FOTO)
Foto: Meridian/promo

TOP 3 DOBITAKA: Pogledajte kako to rade MAJSTORI KLAĐENJA (FOTO)

Sport -

Najveće kvote, najveće isplate

Petak – omiljen dan mnogima, a posebno ljubiteljima fudbala! U susret još jednom fudbalskom maratonu i vikendu prepunom zanimljivih evropskih duela, podsetimo se šta je sve obeležilo proteklu nedelju.

Ekskluzivno imate priliku da saznate ko je sve magistrirao iz oblasti sportskog klađenja. Iskustvo ili sreća – pa, reklo bi se kombinacija oba jer ovoga puta, iako je nedelja bila u znaku UEFA takmičenja, tiketi koje ćete imati priliku da vidite ne sadrže imena najjačih evropskih klubova, te dolazimo do zaključka da je kladionica danas jedna velika studija. Potrebno je znanje, iskustvo, sreća, ali i dobar osećaj.

U skladu sa tim i ovog petka vam donosimo TOP 3 dobitaka zabeležena u kladionici Meridian.

SASTAVI TIKET – BESPLATNO PREUZMI 2.000 DINARA

Sreda nam je donela novo kolo, 23. po redu, u prvoj ligi Slovenije, a u okviru kojeg su se sastali Olimpija iz Ljubljane i ND Gorica. Ovaj meč posebno će biti upamćen za srećnika koji je, samouvereno, sastavio tiket u Meridianu. Reklo bi se da je prilično bio siguran, pa je na igru “ukupno golova na meču 7+” uložio čak 10.000 dinara!

Dlanovi su se trljali već na poluvremenu jer je “palo” tri gola. Raspucano je bilo i u nastavku, pa je utakmica okončana rezultatom 4:3 u korist domaćina iz Ljubljane.

Meridian
foto: Meridian/promo

U Meridianu je trenutno aktivno takmičenje „traži golove – pronađi bonus“, a sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili deo spektakularnog bonusa od 100.000 RSD jeste da odigrate najviše tiketa sa igrama “ukupno golova 4+” i “ukupno golova 5+”.

Nastavljamo u stilu latino ritmova, jer ovoga puta “vatreni” temperament Južnoamerikanaca i duple šanse na uplatu u iznosu od 1.500 RSD donele su igraču Meridiana čak 315.000 DINARA!

Meridian
foto: Meridian/promo

Ostajemo na istom kontinentu jer za kraj stiže još jedna poslastica – pogođena kvota 247.94. Uz malo dodatih nula, na uplatu od 1.000 RSD, ovaj igrač je prošlog petka inkasirao 247.940 DINARA!

SASTAVI TIKET – BESPLATNO PREUZMI 2.000 DINARA

Izbor se sveo na duplu opkladu i tri meča. “Pljuštali” su golove na sve strane, pa je igra u kojoj i domaćin i gost daju minimum dva gola – lagano zaokružena!

Meridian
foto: Meridian/promo

Nema potrebe da “trljate“ oči, jer ovi dobici su pravi! Uz fudbalsko znanje i malo sreće u Meridianu je sve moguće, a ukoliko želite da se ovog vikenda i vi nađete na listi dobitnika – registrujte se već danas na sajtu meridianbet.rs, preuzmite bonus 2.000 RSD i sastavite pobednički tiket!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track