ERUPCIJA FANTASTIČNIH BONUSA! Registruj se i osvoji do 120.000 DINARA!
Foto: Promo

ERUPCIJA FANTASTIČNIH BONUSA! Registruj se i osvoji do 120.000 DINARA!

Sport -

Meridian je pripremio neviđen bonus dobrodošlice! Registruj se i preuzmi bonus do 120.000 DINARA!

Sve što ste oduvek želeli za početak slot avanture priuštiće vam Meridian! Novajlije, pohitajte do MESTA NAJBOLJE ZABAVE, REGISTRUJTE SE, čeka vas NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE u regionu!

NOVOREGISTROVANI igrači mogu osvojiti i do 120.000 DINARA! Ali, ni to nije sve, jer vas u Meridianu očekuje i dodatan bonus odmah nakon REGISTRACIJE! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA koje možete koristiti kako za sportsko klađenje, tako i za slot igre.

Nakon toga uplatite 500 DINARA ili više od toga na vaš korisnički nalog i u igri ste za SENZACIONALAN BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Posle uplate depozita ktoz opciju "SLOT BONUS" otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

Zabavite se i uživajte u vrhunskom provodu!

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

Ne propustite feštu neodoljivih bonusa, samo u Meridianu!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track