SIJA SREBRO KAO ZLATO – SRBIJA SLAVI, A KOMPANIJA MERIDIAN NAJAVLJUJE NASTAVAK VELIKE AKCIJE!
Foto: Meng Yongmin / Xinhua News / Profimedia

SIJA SREBRO KAO ZLATO – SRBIJA SLAVI, A KOMPANIJA MERIDIAN NAJAVLJUJE NASTAVAK VELIKE AKCIJE!

Sport -

Nadali smo se zlatnoj medalji i verovatno najvećem uspehu u novijoj istoriji košarkaške reprezentacije Srbije, ali Bogdan Bogdanović i drugovi vraćaju se iz Manile sa srebrnim medaljama oko vrata.

Porazom u finalu od selekcije Nemačke, „Orlovi“ su ostali bez zlata, ali s obzirom na borbu koju su pokazali tokom čitavog šampionata – nema im se šta zameriti.

Štaviše, možemo sa ponosom reći da ovo srebro zaista sija kao zlato! Znamo da zvuči kao fraza, ali košarkaši Srbije su ostavili krv, suze i znoj u Manili i zato konstatujemo – „ORLOVI“ SU ZA NAS ŠAMPIONI!

Tokom čitavog prvenstva, sportska kladionica Meridian pomno je pratila dešavanja sa Filipina, košarkaškim fanaticima obezbeđivala najbolje uslove za klađenje, u vidu spektakularnih bonusa, široke ponude i najvećih kvota na sve igre u okviru Mundobasketa. A sada se sa reči podrške prelazi na dela i stiže iznenađenje za sve košarkaške fanatike i navijače Srbije. Budite bez brige, jer ovoga puta svi zajedno smo istinski šampioni i pobednici.

Kao što znate, sa početkom Mundobasketa, startovala je i akcija kompanije Meridian koja za cilj ima obnovu preko sto koševa širom Srbije. Tokom Svetskog prvenstva svi su imali priliku da na mejl zakucajpobedu@meridianbet.com pošalju fotografiju i lokaciju koša koji bi voleli da bude obnovljen i – Meridian je tu da želju sprovede u delo!

Prvobitan plan je bio da akcija traje do 10. septembra, ali zbog velikog interesovanja javnosti, kao i ogromnog uspeha koji su naši košarkaši postigli u Manili, kompanija Meridian je odlučila da akciju „Gde je nestao koš“ produži.

Svako ko je zainteresovan da ima novi koš u kraju, na email adresu zakucajpobedu@meridianbet.com može da pošalje tačnu adresu, mesto i sliku oštećenog koša sve do 31. septembra!

Za neke nove košarkaše i ko zna – možda buduće svetske šampione! Zajdeno možemo mnogo toga!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track