BIN LADEN BAR U SAO PAULU: Navijači na Mundijalu mogu da budu gosti poznatog teroriste

Atrakcija

BIN LADEN BAR U SAO PAULU: Navijači na Mundijalu mogu da budu gosti poznatog teroriste

Brazil 2014 -
Navijači koji u toku predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu posete Sao Paulo imaće jedinstvenu priliku da popiju piće sa Osamom Bin Ladenom

SAO PAULO - Navijači koji u toku predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu posete Sao Paulo imaće jedinstvenu priliku da popiju piće sa Osamom bin Ladenom. Naime, jedan domišljati Brazilac otvorio je neobičan tematski bar koji je za kratko vreme postao veoma popularna destinacija za turiste. To i ne čudi s obzirom na to da ekcentrični vlasnik Francisko Helder Braga Fernandes neverovatno liči na najpoznatijeg teroristu na svetu.

On je ideju za bar na temu Osame bin Ladena dobio posle terorističkog napada 11. seprtembra, kada je Bin Laden postao najtraženiji čovek na svetu. Fernandes se u jednom trenutku našao u nezgodnoj situaciji pošto je jedna mušterija čak prijavila policiji da se Bin Laden krije u Brazilu i da vodi bar. Na njegovu sreću policija je imala razumevanje za njegov smisao za humor, pa je Fernandes brzo postao lokalna atrakcija, posebno pošto se pojavio i na televiziji. Bar je tako postao veoma popularno mesto, a Fernandesa svi zovu "ujka Bin".Zanimljivo je da to nije jedini bar u Brazilu koji je posvećen čuvenom teroristi, pošto u Rio de Žaneiru postoji lokal koji se zove "Bin Ladenova pećina".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track