NASLEDNICA LARISE RIKELME: Moj izbor su Novak Đoković i Marko Jarić
Foto: Fejsbuk

Vatrena Paragvajka dobro poznaje sport

NASLEDNICA LARISE RIKELME: Moj izbor su Novak Đoković i Marko Jarić

Brazil 2014 -
Tenis pomno pratim i, naravno, moj izbor je Nole. Marko Jarić je za mene najbolji košarkaš. Čula sam da je odnedavno i on singl. Da li biste mogli sa njim da me upoznate, kaže vatrena Paragvajka

Fabiola Fabi Martinez (20) zvanična je naslednica Larise Rikelme, najpoznatije navijačice i nekrunisane kraljice svetskog fudbala.

Izazovna Paragvajka nedavno je nagrađena titulom "superfana" u svojoj zemlji, zahvaljujući pre svega svojoj poznatoj koleginici koja joj pružila podršku.

http://www.youtube.com/watch?v=OpJQBKVV6IU

Fabi je očajna što Paragvaj neće nastupiti na predstojećem Mundijalu, ali joj je žao što tamo neće biti ni Srbije, pa je prinuđena da navija za selekcije iz Latinske Amerike.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

"Titula “superfana” mi mnogo znači i ispunjenje je mojih snova. Prisustvovaću prvom meču na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Nema Srbije, nažalost, takva je realnost. Ipak, neka pobedi najbolji", kaže simpatična Fabi.

Paragvajka dobro poznaje sportske prilike u Srbiji, a s obzirom da je slobodna, ne bi imala ništa protiv da se zabavlja sa nekim našim sportistom.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

"Tenis pomno pratim i, naravno, moj izbor je Nole. Marko Jarić je za mene najbolji košarkaš. Čula sam da je odnedavno i on singl. Da li biste mogli sa njim da me upoznate?", kroz smeh priča vatrena Fabiola Martinez.(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track