ULJEZ: Komičar britanskog BBC-ja pokušao da uđe u avion sa fudbalerima Engleske

Otkrio ga kapiten

ULJEZ: Komičar britanskog BBC-ja pokušao da uđe u avion sa fudbalerima Engleske

Brazil 2014 -
Britanski komičar Sajmon Brodkin pokušao je da neopaženo uđe u avion za Majami zajedno sa fudbalerima reprezentacije Engleske

LUTON - Fudbalska reprezentacija Engleske otputovala je u nedelju za Majami, gde će odigrati poslednje dve prijateljske utakmice pre početka Svetskog prvenstva u Brazilu.

Međutim, nihov odlazak obeležio je mali incident na aerodromu u Lutonu. Naime, britanski komičar Sajmon Brodkin, pokušao je da neopaženo uđe u avion za Majami.

Iako je obukao isto odelo kao i igrači Gordog Albiona obezbeđenje ga je prepoznalo i odmah udaljilo od fudbalera koji su u tom trenutku vadili svoj prtljag iz autobusa. Kapiten Stiven Džerard bio je prvi koji je primetio uljeza. Brodkin se borio sa policajcima i mahao svojim pasošem, dok su reprezentativci smejali. Komičar je posle kratkog razgovora sa policijom na samom aerodromu pušten. To nije prvi put da zvezda BBC-ja uradi tako nešto. Naime on je u aprilu 2013. godine osuđen na šest meseci uslovno pošto je uspeo da prođe pored obezbeđenja na stadionu Gudison Park i da odradi zagrevanje sa igračima Mančester sitija pred duel sa domaćim Evertonom.

Selekcija Engleske će prvi trening u Majamiju odraditi u utorak, a dan kasnije ih očekuje prijateljska utakmica sa Ekvadorom. Izabranici selektora Roja Hodžsona poslednju proveru pred Mundijal imaju u subotu, protiv selekcije Hondurasa. Engleska će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D protiv Italije, Urugvaja i Kostarike.

http://www.youtube.com/watch?v=SfL45Joht6U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track