EKSKLUZIVNO NA KURIRU: Pratite SP u Brazilu uz vrhunsku tehnologiju!
Foto: Kurir

Digitalni centar

EKSKLUZIVNO NA KURIRU: Pratite SP u Brazilu uz vrhunsku tehnologiju!

Brazil 2014 -
Bez obzira na to da li ste strastveni ljubitelj fudbala, navijač, volite da se kladite ili da budete u toku dogadjaja o kojem priča ceo svet, ova aplikacija vam donosi sve detalje Mundijala na dlanu.

Predstavljamo vam aplikaciju pomoću koje vam neće promaći nijedan detalj sa Svetskog prvenstva u fudbalu, Brazil 2014. Nećete imati vremena, a ni potrebe da sve 64 utakmice odgledate prikovani za TV, a jedinstvena aplikacija na Kuriru vam omogućava da u pravom trenutku budete upoznati sa svakim detaljem.

Dostupna je i na mobilnim uređajima, Kurir Android i iOS aplikacijama.

Kada otvorite Live Match centar na ovom linku, otvoriće vam se raspored odigravanja utakmica na celom takmičenju, kao i detaljan meni. Vesti, priče i izjave, možete uvek da nađete u kategoriji Brazil 2014.

Pošto ste izabrali utakmicu koja vas interesuje, aplikacija će vam prikazati sve najzanimljivije detalje poput golova, kornera, žutih i crvenih kartona, izmena.

Svaka od akcija tokom meča biće vizuelno predstavljena u realnom vremenu, uz zvučne efekte.

Po završetku meča imaćete uvid u kompletnu statistiku.

Ukoliko ste bili sprečeni da pratite utakmicu uživo, aplikacija vam omogućuje da naknadno pogledate sve bitne momente koji su obeležili meč, kao i akcije iz kojih su postignuti golovi.

Uživajte!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track