Brazilci: Srna je gej?!
Foto: Rojter

Tetovaža kapitena Hrvatske u centru pažnje

Brazilci: Srna je gej?!

Brazil 2014 -
Desni bek „kockastih“ i Šahtjora na desnoj nozi ima lik Bambija, koji u najvećoj južnoameričkoj državi isključivo koriste deklarisani homoseksualci

Kapitena Hrvatske Darija Srnu brazilska javnost deklarisala je kao homoseksualca!Fudbaler Šahtjora na desnoj nozi ima tetovažu Diznijevog junaka Bambija, čiji lik u zemlji domaćina SP koriste isključivo gejevi sa ciljem da javno izraze seksualno opredeljenje.Brazilski mediji podigli su veliku prašinu kad su dva dana uoči otvaranja Mundijala primetili na Srni tetovažu Bambija. Darijo objasnioNovinari su se našli u čudu, pogotovo nakon što su saznali da je kapiten „kockastih“ već godinama u braku i da ima decu, pa im nikako nije bilo jasno zašto je Darijo istetovirao simbol koji u Brazilu isključivo krasi tela homoseksualaca. Ipak, Hrvat je s osmehom prihvatio komentare tamošnjih medija, a zatim im i objasnio da zna šta Bambi predstavlja u Brazilu, kao i da je tetovažu uradio zbog svog prezimena.- Bambi znači homić, zar ne? Znam za to jer sam godinama igrao s Brazilcima u Šahtjoru, koji su mi objasnili značenje. Međutim, to kod mene nije slučaj... Tetovaža je isključivo vezana za moje prezime - rekao je Srna objašnjavajući brazilskim medijima značenje prezimena Srna.Hrvatski rekorderOfanzivni desni bek „kockastih“ je rekorder po broju nastupa u istoriji Hrvatske pošto je dres nacionalnog tima oblačio 113 puta i postigao čak 23 pogodaka.

Bivši saigračiNE ŠALE SE NA SRNIN RAČUNBrazilski portal Globoesporte.com kontaktirao je sa Srninim saigračima kako bi otkrili da li je Darijo zaista homoseksualac. Međutim, Brazilci su bili izuzetno škrti na rečima i nisu želeli previše da razgovaraju o tetovaži, koja je izazvala pravu pometnju u tamošnjoj javnosti.- Ne želim da se šalim na račun Darija. Mogao bi da se naljuti na mene zbog toga - rekao je Brandao, a naturalizovani reprezentativac Hrvatske Samir dodao:- Nikad sa našim kapitenom nisam razgovarao o toj tetovaži. Nismo čak ni pominjali njeno značenje na portugalskom jeziku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track