PRESUDIO KVALITET: Čile savladao borbenu Australiju

Važna pobeda za drugi krug

PRESUDIO KVALITET: Čile savladao borbenu Australiju

Brazil 2014 -
Fudbaleri Čilea savladali su Australiju sa 3:1 u drugoj utakmici prvog kola Grupe B na Svetskom prvenstvu u Brazilu

KUJABA - Fudbaleri Čilea savladali su Australiju sa 3:1 u drugoj utakmici prvog kola Grupe B na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Čile je odlično počeo meč na "Areni Pantanal" pošto je ekspresno u dva minuta, golovima Sančeza u 12. i Valdivije u 14. minutu, poveo sa 2:0. Kejhil je u 35. minutu dao nadu Australiji, ali je Besežur u trećem minutu sudijske nadoknade vremena postavio konačnih 3:1. To je bio peti duel reprezentacija Čilea i Australije. "Kenguri" su i dalje bez pobede, pošto su četiri puta poraženi od Čilea uz jedan remi.U prvoj utakmici Grupe B Holandija je deklasirala Španiju sa 5:1.U drugom kolu Čile igra protiv selekcije Španije, dok će Australija odmeriti snage sa Holandijom

Foto: Twitter
Foto: Twitter

TOK MEČA01.50 - Kraj utakmice!Fudbaleri Čilea savladali su Australiju sa 3:1 u drugoj utakmici prvog kola Grupe B na Svetskom prvenstvu u Brazilu.01.49 (90. +3) - Gooooool, Čile vodi 3:1!Sve je gotovo, Čile je trećim golom rešio pitanje pobednika. Besežur je postigao treći gol za Čile.01. 42 (86. minut) - Žuti kartonReprezentativac Čilea Aranguiz dobio je žuti karton.01.26 (70. minut) - Kejhil za malo neprecizanKejhil je još jednom bio najviši u skoku u kaznenom prostoru Čilea, ali nije bio precizan.

01.23 (67. minut) - Novi žuti kartonMiligan dobija javnu opomenu posle starta s leđa.01.17 (61. minut) - Vilkinson interveniše u poslednjem trenutkuVargas je imao sjajnu priliku. On je savladao golmana Rajana, ali je Vilkinson u poslednjem trenutku požrtvovano uklizao i izbio loptu sa gol linije.01.14 (58. minut) - Žuti karton za JedinakaNovi žuti karton za fudbalere Australije posle oštrog starta Jedineka.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

01.12 (56. minut) - Bravo spasao ČileBrešano je imao veliku priliku. Ostao je sam na drgoj stativi, sjajno je šutirao, ali je golman Bravo još bolje intervenisao i na samoj gol liniji zaustavlja loptu.01.07 (51. minut) - Poništen gol KejhilaKejhil ponovo glavom matira golmana Brava, ali ništa od izjednačenja. U trenutku kada je Or centrirao, on je bio u ofsajdu pa je gol opravdano poništen.01.05 (49. minut) - Povreda FranjićaLoše je počelo drugo poluvreme za Australiju. Franjić je povređen, a u igru ulazi Mekgaven.

01.02 (46. minut ) - Počelo je drugo poluvremeNastavljena je utakmica na Areni Pantanal. Čile u nastavak meča ulazi sa vođstvom od 2:1.I poluvreme00.47 - Kraj prvog poluvremenaČile posle prvih 45 minuta vodi protiv Australije sa 2:1. Čile je ekspresno poveo golovima Sančeza u 12. i Valdivije u 14. minutu, da bi Kejhil smanjio u 35. minutu.00.43 (44. minut) - Žuti karton za KejhilaKejhil dobija žuti karton zbog prigovora, posle prekršaja Vidala.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

00.36 (37. minut) - Nova prilika za KejhilaMalo je nedostajalo da Australija u dva minuta stigne do izjednačenja. Kejhil je imao otvoren put ka golu, ali je Bravo odbranio njegov udarac.00.34 (35. minut) Gooooool, Australija smanjuje na 2:1!Kejhil vraća nadu reprezentaciji Australije. On je sjajno skočio u kaznenom prostoru i glavom pogađa gol Čilea. Golman Bravo je napravio veliku grešku pošto je krenuo pa stao, pa ga je Kejhil uhvatio na "ničijoj zemlji".

00.32 (33. minut) - Ređaju se prilike za ČileMena je napravio lom po levoj strani, ali je njegov centaršut izblokiran pa je Čile na kraju dobio samo korner. Čileanci lako prolaze kroz odbranu Australije 00.25 (26. minut) - Obećavajući napad AustralijeSevnula je kontra Australije, Leki je prošao po desnoj strani, ali mu je lopta prešla preko noge pa je loše centarirao. Bila je to izgledna prilika pošto je na drugoj strani imao otvorenog saigrača. 00.18 (19. minut) - Prvi udarac za AustralijuFudbaleri Australije konačno dolaze u situaciju da ugroze gol protivnika. Međutim, golman Bravo lako hvata tu loptu posle udarca Ora.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

00.13 (14. minut) - Gooooool, Čile vodi 2:0!Australija je u nokautu. Drugi gol Čilea u samo dva minuta. Valdivija je duplirao prednost Čileanaca.00.11 (12. minut) - Gooooool, Čile vodi 1:0!Fudbaleri Čilea koriste već prvu priliku na utakmici. Posle nešto duže akcije lopta je stigla do Aleksisa Sančeza koji uspeva da savlada golmana Rajana.00.09 (10. minut) - Čile ima inicijativuUvodni minuti protiču u inicijativi Čilea, ali za sada nema pravih prilika. Čile je agresivniji, dok se Australija uglavnom koncentrisala na defanzivu.00.00 (1. minut) - Počela je utakmicaPočela je utakmica na Areni Pantanal između fudbalera Čilea i Australije

23.55 - Reprezentacije su na terenuSelekcije Čilea i Australije su izašle na teren i trenutno se izvode nacionalne himne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track