BOLI GLAVA OD LEPOTE: Najbolji tim Mundijala sastavljen od žena fudbalera
Foto: Kurir

Ko bi mogao protiv njih

BOLI GLAVA OD LEPOTE: Najbolji tim Mundijala sastavljen od žena fudbalera

Brazil 2014 -
Pored fudbalskih terena, aktuelni Mundijal privlači pažnju i zbog onog što se dešava pored travnatih tepiha stadiona u Brazilu. A u centru pažnje su one - lepše polovine uspešnih fudbalera

One su lepe, one su uspešne, one su žene i devojke fudbalera.

Pored fudbalskih terena, aktuelni Mundijal privlači pažnju i zbog onog što se dešava pored travnatih tepiha stadiona u Brazilu. A u centru pažnje su one - lepše polovine uspešnih fudbalera.

Tako je španski list "Sport" sastavio idealan tim po lepoti. U formaciji 3-4-3 on izgleda ovako:

Na golu je Sara Karbonero, supruga Ikera Kasiljasa.

Defanzivnu liniju čine Šakira (supruga Đerara Pikea), Evangelina Anderson (Martin Demikelis), Pilar Rubio (Serhio Ramos).

U srednjem redu su Melisa Sata (Kevin-Prins Boateng), Sara Brandner (Bastijan Švajnštajger), En Katrin (Mario Gece) i Jolanta Kabau (Vesli Snajder).

Napadački tri je više nego ubojit. Na desnoj strani je Bruna Markezine, devojka Nejmara, u sredini je Antonela Rokuco, ljubavna partnerka Lionela Mesija, a levu stranu drži Irina Šajk, devojka Kristijana Ronalda.

Ni klupa za rezerve ne izgleda ništa slabije, a samo su nijanse odlučivale. Rezerve su Edurne (David De Hea), Tamara Goro (Ezekijel Garaj), Sem Kuk (Kris Smoling), Fani Neguejša (Mario Baloteli) i Danijela Siman (Sesk Fabregas).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track