SJAJNA PREDSTAVA: Alžir u otvorenom meču deklasirao Južnu Koreju

Goleada u Porto Alegreu

SJAJNA PREDSTAVA: Alžir u otvorenom meču deklasirao Južnu Koreju

Brazil 2014 -
Fudbaleri Alžira ubedljivo su savladali Južnu Koreju sa 4:2, u drugom kolu Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu

PORTO ALEGRE - Fudbaleri Alžira ubedljivo su savladali Južnu Koreju sa 4:2, u drugom kolu Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Reprezentacije Alžira i Južne Koreje odigrale su otvoren meč na stadionu "Bejra-Rio" u Porto Alegreu, gde je viđeno čak šest golova. Afrička selekcija koju trenira Vahid Halilhodžić već na poluvremenu je vodila sa 3:0, golovima Slimanija (26), Hališa (28) i Đabua (38).

Južna Koreja je u 50. minutu, preko Sona, smanjila na 3:1, ali je 12 minuta kasnije Alžir ponovo imao tri gola viška, pošto je Brahimi postigao četvrti gol. Konačnih 4:2 postavlja Ku u 72. minutu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Koreja

je u prvom kolu remizirala sa Rusijom rezultatom 1:1, dok je Alžir poražen od Belgije sa 2:1. U prvoj utakmici dana Belgija je savladala Rusiju sa minimalnih 1:0.U takvoj situaciji Belgija je prva na tabeli sa maksimalnih šest bodova, dok se selekcija Alžira posle prve pobede na Mundijalu probila na drugo mesto sa tri boda. Rusija i Južna Koreja posle dva odigrana kola imaju po jedan bod. To znači da su "Crveni đavoli" već obezbedili plasman u osminu finala Mundijala, dok preostale tri selekcije očekuje velika borba u trećem kolu. U poslednjoj rundi Južna Koreja igra protiv Belgije, a Alžir protiv Rusije.
Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.10 (11. minut) - Koreja preti prvi putKu je bio u prodoru, užao je u kazneni prostor, ali je preterao. On se na kraju spetljao, pa nije ni stigao da uputi udarac.21.08 (9. minut) - Pritisak Alžira se nastavljaNastavlja se ofanziva Alžira. Slimani je bio najbolji u skoku posle kornera, ali nema promene rezultata.21.03 (4. minut) - Gužva pred golom KorejeGužva u kaznenomprostoru Južen Koreje, ali je na kraju Brahimi šutirao preko gola. Fudbaleri Alžira tražili su penal posle duela Fegulija i Kima, ali je napadač previše teatralno pao.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.01 (2. minut) - Prva prilika za AlžirOdmah preti Alžir, ali Feguli šutira preko gola.21.00 (1. minut) - Počela je utakmicaFudbaleri Južne Koreje i Alžira sastaju se u drugom kolu Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu. obe selekcije imaju imperativ pobede.20.55 - Uskoro počinje utakmicaReprezentacije Južne Koreje i Alžira su na terenu stadiona "Bejra-Rio". Kroz par minuta počinje drugi meč Grupe H.

20.40 - Startne postaveJužna Koreja: Jung, Jun, Kim, Hong, Li, Han, Li, Ku, Park, Ki, Son. Alžir: Mboli, Haliče, Bugera, Međani, Mesba, Đabu, Brahimi, Mandi, Bentaleb, Feguli, Slimani.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track