SEKS SKANDAL: Engleski fudbaler nudio orgije Plejboj bliznakinjama uoči meča sa Urugvajom
Foto: Twitter

Luk Šou na meti britanskih medija

SEKS SKANDAL: Engleski fudbaler nudio orgije Plejboj bliznakinjama uoči meča sa Urugvajom

Brazil 2014 -
Britanski mediji se pozivaju na izjavu Karle Hou, koja tvrdi da je Šou očajnički želeo da nju i njenu sestru odvede u krevet umesto da se priprema za meč

RIO - Engleski fudbaler Luk Šou molio je u petak nekoliko sati uoči utakmice sa Urugvajom britanske starlete i Plejboj zečice bliznakinje Melisu i Karlu Hou da imaju seks u troje.Britanski mediji se pozivaju na izjavu Karle Hou, koja tvrdi da je Šou očajnički želeo da nju i njenu sestru odvede u krevet umesto da se priprema za meč. Ona tvrdi da se sve dogodilo nekoliko sati pred meč drugog kola grupe D na SP u Brazilu.

Luk Šou, Foto: Reuters
Luk Šou, Foto: Reuters

Engleski mediji su žestoko kritikovali igrača nacionalnog tima, koji nije nastupio ni na jednom meču na Mundijalu. Engleska je u prvom kolu poražena od Italije, a potom i od Urugvaja."Mislila sam da želi da započne vezu sa mnom. Bio mi je kompliment kada sam saznala da igra na SP i da me je kontaktirao. Međutim, kada je tražio trojku sa mnom i mojom sestrom bila sam zgrožena. On je kao i svaki fudbaler", rekla je Karla Hou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track