Larisa Rikelme postala Brazilka
Foto: Kurir štampano

Paragvajka odlučila da navija za domaćina

Larisa Rikelme postala Brazilka

Brazil 2014 -
Ona je doputovala na Svetsko prvenstvo i po dolasku pozirala gola, s grudima obojenim u boje zastave domaćina
1 / 3 Foto: Rojters

Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi u potpunosti je pripalo seksepilnoj Paragvajki Larisi Rikelme, pa prsata brineta, iako njena reprezentacija nije doputovala u Brazil, nije htela da propusti najvažnije fudbalsko takmičenje na planeti, na kojem je spremna da opet zaludi muški deo populacije!

Južna Afrika 2010.... Mobilni telefon u grudima
Južna Afrika 2010.... Mobilni telefon u grudima

Larisa je odlučila da na turniru u svom komšiluku navija za selekciju domaćina, a nakon nekoliko poziranja odevena u boje Brazila, Paragvajka je počela da dolazi na stadione. Fudbalska lopta i zgodne cice uvek su bile nerazdvojni deo navijačke kulture, a ovaj fenomen se posebno neguje na južnoameričkom kontinentu. Svakako, Brazil, preciznije dva najveća grada u ovoj zemlji - Rio de Žaneiro i Sao Paulo - važe za svetske prestonice fudbala, ali i zgodnih, preplanulih devojaka, koje se tokom cele godine šetaju u minijaturnim bikinijima. To je bio dovoljan razlog da većina poznatih Južnoamerikanki narednih mesec dana otkaže sve obaveze i pojavi se na Svetskom prvenstvu, a među njima i zvezda prošlog Mundijala Larisa Rikelme.

Brazil 2014.... Crveni cvetić u nedrima
Brazil 2014.... Crveni cvetić u nedrima

- Budite sigurni da će ceo Brazil uživati. Potrebno je samo da fudbaleri stignu što dalje i... Ne mogu još da otkrijem detalje jer bih tako pokvarila iznenađenje. A, verujte mi, biće zaista veliko iznenađenje - rekla je Larisa.

Lijepa njihovaI NIVES JE BRAZILKA!Hrvatska starleta, pevačica i supruga fudbalera Dina Drpića Nives Celzijus strastvena je navijačica „kockastih“, ali mnogo više voli da pozira golišava pred objektivom! Uoči duela s Kamerunom Nives Celzijus je „vatrenima“ pružila podršku tako što se skinula i ofarbala grudi u crveno-bele kvadratiće. Pošto ima konstantnu potrebu da bude u centru pažnje, Nives je isto to ponovila pred meč Brazila i Kameruna obojivši svoje velike grudi u žuto-zeleno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track