MARADONA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Moje srce je uz Srbiju!
Foto: Dado Đilas

Legenda Dijego Armando Maradona u razgovoru za naš list

MARADONA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Moje srce je uz Srbiju!

Brazil 2014 -
Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena pozdravio sve obožavaoce u našoj zemlji
1 / 4 Foto: Dado Đilas

Izveštači Kurira svojski se trude da vam iz prve ruke dočaraju Svetsko prvenstvo u Brazilu. Ovog puta rešili smo da pokušamo nemoguće i - uspeli smo! Jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler planete svih vremena, Argentinac Dijego Armando Maradona u ekskluzivnom razgovoru za Kurir poručio je narodu Srbije da je svim srcem uz njega.Doći u priliku da se priđe blizu čoveku koji je Argentini doneo titulu prvaka sveta 1986. u Meksiku nije nimalo jednostavan zadatak. Nama je trebalo dva dana da napravimo ovu ekskluzivnu priču, a čuvena „božja ruka“ pokazao nam je zbog čega ga obožavaju širom planete.

Sa bodigardovima
Sa bodigardovima

Dugo čekanjeNakon što smo prvog dana ostali uskraćeni za izjavu, zajedno sa brojnim novinarima iz Argentine, Brazila, Kolumbije i drugih zemalja, nismo odustali već smo i sutradan pokušali da stupimo u kontakt s velikim Dijegom. Ni brojno obezbeđenje, ni još veći broj zainteresovanih novinara iz celog sveta nisu nas sprečili da porazgovaramo s Maradonom.Kad smo mu se predstavili rekavši da smo iz Srbije, zastao je načas i nasmejao se.- Došli smo čak iz Srbije kako bismo vas videli - bilo je prvo što smo rekli Maradoni.- Lepo od vas - u hodu je odgovorio Argentinac.

Sa našim izveštačem
Sa našim izveštačem

Emir je prijateljUpitali smo ga seća li se ne tako davne posete našoj zemlji kad je bio gost srpskog režisera Emira Kusturice.- Pa naravno. Emir je moj prijatelj, napravio je odličan film o meni. Bilo mi je lepo kod vas.Šetnja sa fudbalskom legendom se završila i mi smo ga zamolili da pošalje poruku brojnim obožavaocima u našoj zemlji.- Moje srce je uz Srbiju, a znam da je i srce cele Argentine uz vašu zemlju i da moj narod gaji snažna osećanja prema vašem - uz širok osmeh i stisak ruke poručio je Maradona za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track