NEZVANI GOST: Skakavac sa Rodrigezom slavio gol Kolumbije (FOTO)
Foto: Reuters

Iznenađenje na desnom ramenu

NEZVANI GOST: Skakavac sa Rodrigezom slavio gol Kolumbije (FOTO)

Brazil 2014 -
Rodrigez je u 80. minutu sa penala smanjio vođstvo Brazilaca na 2:1, a onda je na ramenu dobio neočekivanog gosta. To nije smetalo Kolumbijcu da proslavi gol.

FORTALEZA - Kolumbijskom reprezentativcu Hamesu Rodrigezu je tokom proslave gola na meču sa Brazilom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva na desno rame sleteo ogroman skakavac.

Rodrigez je u 80. minutu sa penala smanjio vođstvo Brazilaca na 2:1, a onda je na ramenu dobio neočekivanog gosta. To nije smetalo Kolumbijcu da proslavi gol sa skakavcem

Rodrigez, kome je bio ovo šesti gol na SP, je poljubio tetovažu na desnoj ruci potpuno nesvestan da se na njoj nalazi skakavac. Kolumbijac je potom uzeo loptu i krenuo ka centru, a životinja je produžila svojim putem.Rodrigez je trenutno najbolji strelac na Mundijalu, a posle duela sa Brazilom je plakao. Svi fudbalski stručnjaci se slažu da je on jedna od glavnih zvezda SP u Brazilu i da pleni mudrošću. Skakac je inače simbol mudrosti i plemenitosti. Mnogi navode da skakavac nije slučajno odabrao da sleti na rame kolumbijskog napadača.

Brazil je na kraju slavio s 2:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track